"Rockets" aizmainījusi Entoniju uz "Bulls" komandu

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Hjūstonas "Rockets" aizmainījusi kādreizējo līgas zvaigzni Karmelo Entoniju uz Čikāgas "Bulls".

Tiesa, sagaidāms, ka 34 gadus vecais Entonijs "Bulls" komandā pārāk ilgi neuzkavēsies un laukumā neizies, jo viņa līgums tiks izpirkts. Viņa pāreja oficiāla kļūs otrdien, kad pēc Mārtina Lutera Kinga dienas darboties atsāks NBA birojs.

Entonijs pirms šīs sezonas noslēdza viena gada līgumu ar "Rockets", tomēr laukumā devās tikai desmit mačos un pildīja rezervista lomu. Pēdējos pāris mēnešus viņš laukumā jau vairs neizgāja.

Par Entonija maiņu "Bulls" saņēmusi arī naudu - darījuma rezultātā "Rockets" komandai izdevies samazināt luksusa nodokļa apmēru un spēlētāju skaitu sastāvā, jo Hjūstonas klubs gatavojas piesaistīt Rodiona Kuruca pārstāvētās Bruklinas "Nets" basketbolistu Kenetu Farīdu, kurš arī tuvākajā laikā kļūs par brīvo aģentu.

Vēl 2017.gada septembrī Entonijs no Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas "Knicks" tika aizmainīts uz Oklahomasitijas "Thunder", kur pavadīja tikai vienu sezonu, pēcāk vienojoties ar "Rockets".

Pēc "Bulls" atstāšanas Entonijs kļūs par brīvo aģentu. ESPN ziņo, ka par viņu interese esot Losandželosas "Lakers" komandai, kuras līderis ir basketbolista labs draugs Lebrons Džeimss.

Savas NBA karjeras laikā Entonijs vidēji mačā iemetis 24,0 punktus un izcīnījis 6,5 atlēkušās bumbas, tomēr pēdējos gados viņš jau atrodas norietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu