Runā, ka... jaunais M3 būs ar līdz pat 500 ZS un manuālo pārnesumkārbu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
3.sērijas BMW
3.sērijas BMW Foto: BMW

2020.gadā BMW prezentēs jauno M3, kas zīmola un azartiskas braukšanas entuziastiem būšot kā medusmaize.

Kā vēsta vācu AutoBild, jaunās paaudzes M3 būs pieejams kā pilnpiedziņas, tā arī klasiskās piedziņas versijās. Pagaidām gan nav skaidrs, vai tie būs divi dažādi modeļi, vai arī M3 līdzīgi kā jaunākais M5 iegūs pilnpiedziņas sistēmu ar atslēdzamu priekšējo asi.

Tāpat pretēji tendencēm sportisko automobiļu ražošanā M3 piedāvājumā tiks saglabāta sešu pakāpju manuālās pārnesumkārbas opcija. Kā alternatīvu tikmēr varēšot izvēlēties astoņu pakāpju automātu. Pēc AutoBild informācijas, ja M3 netiks piedāvāts ar atslēdzamu pilnpiedziņu, manuālā pārnesumkārba varētu būt standarta aprīkojums modelī ar klasisko piedziņu. Britu Car Magazine šāds auto nodēvēts par "Pure" (tīrs), un tas visticamāk būšot arī mazāk jaudīgs.

Fotogalerija: 3.sērijas BMW

Runājot par sportiskiem auto, svarīgs punkts ir svars. Tā kā M3, tāpat kā jaunā 3.sērija, konstruēts uz jaunas tehnoloģiskās platformas, kas paredz plašāku alumīnija lietojumu, svara ietaupījumam vajadzētu būt jūtamam. AutoBild lēš, ka jaunais M3 tādējādi svērs mazāk nekā aktuālās paaudzes M3 CS, kura attiecīgais rādītājs ir 1585 kilogrami.

Progress būšot vērojams arī dzinēja veiktspējas ziņā. Citiem vārdiem sakot, nākamās paaudzes M3 būs jaudīgākais šīs sērijas auto un pārspēs pat M3 CS, kuram uzstādītais 3 litru sešu cilindru turbo motors attīsta 460 ZS. Pilnīgi iespējams, ka jaunā M3 pilota rīcībā būs līdz pat 500 zirgspēkiem. Protams, ja viņa rīcībā būs arī aptuveni 80 000 eiro, ko samaksāt par pašu auto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu