Bez vēsts pazudis par 15 miljoniem nopirktais Kārdifas "City" uzbrucējs Sala

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Emiliano Sala
Emiliano Sala Foto: Reuters/ScanPix

Nupat par 15 miljoniem mārciņu (17 miljoniem eiro) iegādātais Anglijas futbola premjerlīgas komandas Kārdifas "City" uzbrucējs Emiliano Sala ir bezvēsts pazudis, turklāt, visticamāk, lidmašīna ar viņu ir piedzīvojusi avāriju.

(Papildināts viss teksts.)

Kā vēsta BBC, 28 gadus vecais argentīniešu uzbrucējs, kuram ir arī Itālijas pilsonība, pirmdiena bijis nelielā lidmašīnā, kas pazudusi ceļā no Francijas uz Kārdifu. Pagājušajā nedēļā tika oficiāli noslēgts darījums starp Francijas čempionāta komandu "Nantes" un Kārdifas "City", kā rezultātā Sala pārcēlās uz Anglijas premjerlīgu.

Tiesa, viņš bijis viens no cilvēkiem "Piper PA-46" lidmašīnā, kas pazudusi pirmdienas vakarā. Kārdifas lidosta apstiprinājusi, ka lidmašīnai bija jāierodas no Nantes, bet tas nav noticis.

Lidmašīna pazudusi no radariem aptuveni 20 kilometrus no Gērnsijas salas, bet pēc tam ar glābšanas laivām un helikoptera palīdzību tā tika meklēta vairākas stundas, taču bez rezultātiem.

Otrdien pazudušos meklēja jau divi helikopteri, divas lidmašīnas un glābšanas laiva, bet vakarā meklēšana tika pārtraukta. Gērnsijas policija uzsver, ka, ja lidmašīna iekritusi ūdenī, tad izdzīvošanas iespējas ir minimālas.

Gērnsijas policija 15 stundu ilgajā meklēšanas operācijā pārbaudīja apmēram 300- kvadrātkilometru lielu platību, kurā ievēroja vairākus peldošus objektus.

"Nevaram apstiprināt, vai kāds no šiem objektiem bija no pazudušās lidmašīnas," teikts Gērnsijas policijas paziņojumā.

Trešdien meklēšanas operācija tiks turpināta.

Samaksātā nauda par Salas pāreju ir Kārdifas kluba transfēru rekords.

Sala Francijā spēlēja kopš 2012.gada, bet "Nantes" rindās viņš bija kopš 2015.gada.

"Nantes" jau ir pārcēlusi trešdien gaidāmo Francijas kausa maču, tādējādi respektējot Salu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu