Džošua: Pēc manas sitienu sērijas Kļičko atdzima kā Terminators

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/ScanPix

IBF, WBA, WBO un IBO jostu čempions smagsvaru kategorijā boksā brits Entonijs Džošua atklājis, ka viņa karjeras grūtākā cīņa līdz šim bijusi pret Vladimiru Kļičko. Viņš atcerējās, kā ukrainis pēc smagas sitienu sērijas ringā atdzimis kā Terminators. 

Viņu cīņa notika 2017. gada aprīlī. Toreiz uzvaru 11. raundā ar tehnisko nokautu izcīnīja Džošua. Dueli klātienē Vemblija stadionā Londonā noskatījās 90 000 skatītāju.

"Tā bija lieliska cīņa! Smaga, bezkompromisu, tā it kā mēs būtu atgriezušies septiņdesmitajos gados, kad smagsvaru kategorija piedzīvoja ziedu laikus. Piektajā raundā pēc nokdauna es devos uz neitrālo ringa stūri, pavēros apkārt un nespēju noticēt savām acīm - pēc manas sitienu sērijas Kļičko atdzima kā Terminators. Domāju, tā ir manas karjeras līdz šim grūtākā cīņa, kurā es biju tuvu zaudējumam," intervijā žurnālam "Pro Boxing" sacīja Džošua. "Vladimirs ir dižens bokseris, viņš savā svara kategorijā valdīja 12 gadus, kas ir visu laiku labākais rādītājs. Gan ringā, gan ārpus tā viņš ir neticams cilvēks."

Karjeras laikā Kļičko profesionālajā ringā piedalījies 69 cīņās, triumfējot 64 no tām, turklāt 54 panākumus izcīnījis ar nokautu. Divus no pieciem zaudējumiem viņš piedzīvoja karjeras noslēdzošajās cīņās. 

"Ar Kļičko uzturu draudzīgas attiecības. Mums arī pirms tās cīņas bija labas attiecības," norādīja Džošua. "Viena no daudzajām lietām, kāpēc es cienu Vladimiru, ir, ka viņš man iemācīja būt ne tikai čempionam ringā, bet nest arī šo goda nosaukumu ārpus tā."

Pagājušā gada novembrī Kļičko menedžeris Bernds Bente izdevumam "World Boxing News" norādīja, ka Vladimirs boksa ringā vairs neatgriezīsies. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu