Gribēja nopelnīt ar YouTube klikšķiem, bet saņēma 160 gadu cietumsodu (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirms vairākiem gadiem milzu popularitāti visas pasaules medijos guva pakaļdzīšanās video, kas vairāk līdzinājās ainiņām no videospēles Grand Theft Auto.

Video bija redzams automašīnas zaglis, kurš savās bēgļa gaitās izraisīja neskaitāmas sadursmes, bīstamas situācijas, veica vairākas citu auto nolaupīšanas un pat gandrīz sabrauca policistu. Laimīgā kārtā pēc kāda laika bēglis tika notverts un nonāca aiz restēm. 

Tas, ko mēs nezinājām, ir tālākie notikumi. Izrādās, par Raienu Stounu dēvētais vīrietis pēc aizturēšanas bijis diezgan pacilātā noskaņojumā un stāstījis, ka video noteikti nonāks kāda televīzijas kanāla YouTube vietnē un tā būs lieliska iespēja labi nopelnīt, jo klikšķu noteikti būs daudz. 

Tas gan izrādījās visnotaļ maldīgs pieņēmums. Nonācis uz apsūdzēto sola, Stouns birdināja asaras un stāstīja, ka notikušajā vainojamas narkotikas. Tiesnesi gan tas ne visai pārliecināja, un viņš likumpārkāpējam piesprieda 160 gadus cietumā.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu