Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Darba attiecībās nebūtu vēlams piešķirt pārāk lielu nozīmi personīgajām simpātijām, antipātijām. Daudz produktīvāk būtu skatīties uz lietišķo aspektu - iespēju sastrādāties, gūt kopīgu labumu.

VĒRSIS Neizšķied spēkus, lai par katru cenu pārliecinātu apkārtējos par savu taisnību. Labāk velti vairāk uzmanības saviem ikdienas darbiem. Kādam var rasties iespējas apgūt jaunas profesionālās iemaņas.

DVĪŅI Tu pratīsi orientēties skaitļu pasaulē. Ātri vien tiksi galā arī ar saimnieciski organizatoriskiem jautājumiem. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem būsi jautrs, bezrūpīgs un patiesi atsaucīgs.

VĒZIS Ja sajūti grūtības kāda lēmuma pieņemšanā, zvaigznes iesaka vairāk paļauties uz priekšnojautas sniegtajām norādēm. Attiecībās ar mīļoto šobrīd nevajadzētu risināt sasāpējušus jautājumus.

LAUVA Mēģini objektīvāk, neitrālāk izvērtēt pašreiz notiekošo, atturies no vēlmes visu skatīt tikai melnās vai baltās krāsās. Nevajadzētu kārtot materiālas dabas jautājumus, pievērsties lietišķām pārrunām.

JAUNAVA Neuztraucies par sīkumiem, vairāk koncentrējies galarezultāta sasniegšanai. Attiecībās ar priekšniecību esi lietišķs, neļauj vaļu mirkļa impulsiem. Iekšējo līdzsvaru, harmoniju palīdzēs atgūt mīļotais cilvēks.

SVARI Šī diena var būt zīmīga Svariem, kuri saistīti ar pedagoģiju, masu medijiem, politiku. Tev lieliski izdosies uzrunāt plašāku auditoriju, argumentēt, pārliecināt. Mīlas dzīvē iespējamas nelielas pārmaiņas.

SKORPIONS Līdz pēcpusdienai labāk jutīsies, strādājot vienatnē. Turpretim dienas otrajā pusē meklēsi saikni ar cilvēkiem, it sevišķi līdzīgi domājošajiem. Vakarā, iespējams, apmeklēsi kādu prezentāciju.

STRĒLNIEKS Augstākstāvošie var uzticēt atbildīgus pienākumus. Lai sekmīgi ar tiem tiktu galā, vispirms pārliecinies, ka esi pareizi uztvēris visus norādījumus, un tad vajadzīgo īsteno pēc iespējas metodiskāk.

MEŽĀZIS Var nākties apmeklēt vairākas lietišķās sanāksmes, aizstāvēt savas idejas, apliecināt, ka tās ir ieguldījumu, pūļu vērtas. Saskarsmē ar apkārtējiem centies būt ne vien lietišķs, bet arī nedaudz dzīvespriecīgāks.

ŪDENSVĪRS Tevi nebaidīs grūtības, kuras šobrīd, visticamāk, var arī rasties. Būsi gatavs jauniem izaicinājumiem, jo skaidri apzināsies, ka tie padarīs tevi izturīgāku un pamanāmāku priekšniecības acīs.

ZIVIS Esi sistemātiskāks un apzinīgāks, veicot paredzētos darbus. Neļauj apkārt valdošajai steigai, uztraukumiem radīt neuzmanības kļūdas. Nesmādē padomus, kurus tev sniedz uzticami kolēģi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu