Ankipāns: Uzvaru apgrūtināja divi viegli ielaistie vārti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" otrdien izcīnīto uzvaru apgrūtināja divi viegli ielaistie vārti, pēc panākuma secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

“Dinamo" otrdien pārtrauca piecu zaudējumu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačos, savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:2, 1:0) pārspējot Bratislavas "Slovan" vienību.

Rīdzinieki bija cietuši piecus zaudējumus pēc kārtas, kamēr pēdējos astoņos mačos ciestas sešas neveiksmes. Tiesa, neveiksmīgā josla komandu nav pārāk attālinājusi no izslēgšanas turnīra zonas, no kā Latvijas klubs pašlaik atpaliek trīs punktus.

Neveiksmju joslā pašlaik ir arī "Slovan", kas zaudējusi astoņās spēlēs pēc kārtas un pat vairs teorētiski nepretendē uz iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā.

"Bija smaga un nervoza cīņa. Tādi pretinieki, kuriem ir gara zaudējumu sērija, ir ļoti bīstami, jo viņiem nav kur atkāpties. Mēs arī cīnāmies par mūsu vietu - "play-off". Mūsu spēli un uzvaru apgrūtināja divi viegli ielaistie vārti. Tomēr domāju, ka īpaši jaunajiem hokejistiem ir svarīgi šāda veidā izprast, kas ir cīņa par izslēgšanas turnīru. Paldies komandai, vārtsargam un līderiem, kuri izvilka mūsu vezumu," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Trešajā periodā traumu guva "Dinamo" kanādiešu uzbrucējs Koltons Gilīss, kurš maču nepabeidza.

"Rītdien ārsti apskatīs un tad redzēsim," Gilīsa savainojumu komentēja Ankipāns.

Līdzīgās domās par cīņas gaitu bija arī "Slovan" galvenais treneris Vladimīrs Oršāhs.

"Spēlējām labi pret spēcīgu pretinieku, kas cīnās par vietu izslēgšanas turnīrā. Savukārt mēs cīnāmies par savu godu. Spēle bija interesanta, cerējām dabūt kādu punktu, ko bijām pelnījuši. Varējām realizēt kādu no vairākumiem," teica Oršāhs.

Rīgas komanda ar 50 punktiem 51 spēlē Rietumu konferences kopvērtējumā ir devītajā vietā, kamēr "Slovan" ar 27 punktiem 52 mačos ir pēdējā starp 12 šīs konferences komandām.

Šo mājas spēļu sēriju Rīgas "Dinamo" noslēgs ceturtdien, kad uzņems Minskas "Dinamo", bet pēc tam sekos cīņas izbraukumā pret Sanktpēterburgas SKA un Maskavas "Dinamo", ko pārstāv rīdzinieku bijušais kapteinis un uzbrucējs Miks Indrašis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu