Publicēts bez vēsts pazudušā Argentīnas futbolista audio ziņojums tuviniekiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Emiliano Sala
Emiliano Sala Foto: AFP/SCANPIX

Argentīniešu futbola uzbrucējs Emiliano Sala, kurš šobrīd skaitās bezvēsts pazudis, pēdējā audio ziņojumā tuviniekiem pauda bažas par lidmašīnas drošību.

Anglijas premjerlīgas klubs Kārdifas "City" pagājušajā nedēļā par kluba rekordsummu 15 miljoniem mārciņu (17 miljoniem eiro) iegādājās Francijas vienības "Nantes" 28 gadus veco uzbrucēju Salu.

Pirmdienas vakarā viņš ar mazu "Piper PA-46 Malibu" lidmašīnu devās no Nantes uz Kārdifu, tomēr tā pazudusi no radariem aptuveni 20 kilometrus no Gērnsijas salas.

Par spīti ilgai meklēšanai, lidmašīna vēl joprojām nav atrasta, bet tās abi pasažieri, ieskaitot Salu, nu tiek uzskatīti par mirušiem.

"Es esmu lidmašīnā, kas, izskatās, tūlīt sabruks, bet man tūlīt jādodas uz Kārdifu," savā pēdējā aplikācijas "WhatsApp" audio ziņojumā draugiem un tuviniekiem vēstīja Sala. "Ja ar mums kaut kas notiks, nezinu, vai viņi kādu sūtīs mūs meklēt, jo mūs vienkārši nevarēs atrast. Tēt, esmu ļoti nobijies."

Audio ziņojumu otrdien izplatīja Argentīnas mediji.

Otrdien meklēšana ilga aptuveni 15 stundas, bet ūdenī tika pamanīti vairāki peldoši objekti, Trešdien cietušie tiks meklēti atkal.

Kā norādījusi Gērnsijas policija, izredzes izdzīvot ir niecīgas, ja lidmašīna iekritusi ūdenī.

Sala Francijā spēlēja jau kopš 2012.gada, bet šosezon "Nantes" sastāvā viņš 21 spēlē kopumā iesita 13 vārtus, būdams vienības līderis.

"Nantes" jau ir pārcēlusi trešdien gaidāmo Francijas kausa maču, tādējādi respektējot Salu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu