Bijušais UFC čempions izglābis zēnu no noslīkšanas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
UFC cīkstonis Fabrisio Verdums
UFC cīkstonis Fabrisio Verdums Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA/ Scanpix

Bijušais UFC cīņu čempions Fabrisio Verdums vienā no Kalifornijas pludmalēm izglābis kādu slīkstošu zēnu, dodoties palīgā vietējam glābējam, ziņo "agfight.com" tīmekļa vietne.

Bijušais UFC smagā svara kategorijas čempions Verdums kopā ar ģimeni atpūtās kādā  no Kalifornijas pludmalēm, kas atrodas netālu no viņa mājām. Kad pludmalē ieradās vietējās ugunsdzēsēju vienības auto, lai glābtu divus slīkstošus pusaudžus, Brazīlijas cīkstonis nolēma doties palīgā.

"No auto izkāpa tikai viens glābējs. Pamanīju, ka aptuveni 70 metrus no krasta kāda meitene un zēns izmisīgi sauc pēc palīdzības. Novilku jaku un skrēju palīgā. Teicu glābējam, lai viņš glābj meiteni, bet es parūpēšos par zēnu," portugāļu valodā rakstošajam "agfight.com" pastāstīja Verdums.

Glābšanu esot apgrūtinājuši lielie viļņi, tomēr Verdums veiksmīgi zēnu nogādāja krastā, kur viņam uzreiz palīdzēja kāds gados vecāks vīrs.

"Mana sirds tajā brīdī sitās vismaz miljons reižu minūtē! Tas bija daudz satraucošāk nekā kāpt UFC ringā. To pat nevar salīdzināt," savas sajūtas raksturoja 41 gadu vecais cīkstonis.

Verduma sievas Karinas uzņemtajā video redzams brīdis, kurā pusaudzis tiek veiksmīgi nogādāts krastā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu