Kanters kārtējo reizi pauž neapmierinātību ar savu lomu "Knicks" komandā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Eness Kanters
Eness Kanters Foto: Reuters/ScanPix

Skandalozais Turcijas centra spēlētājs Eness Kanters kārtējo reizi paudis neapmierinātību ar savu lomu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Ņujorkas "Knicks", kuru pārstāv savainotais Kristaps Porziņģis. 

"Knicks" komanda ir pārbūves procesā, tādēļ galvenais treneris Deivids Fizdeils, apzinoties, ka šosezon Ņujorkas vienībai izslēgšanas spēļu turnīrs ies secen, vairāk laika laukumā atvēl jaunajiem spēlētājiem, lai viņi gūtu pieredzi. 

Kanters ar šādu Fizdeila lēmumu nejūtas apmierināts. 

Pēc mača ar Oklahomasitijas "Thunder" Turcijas prezidenta Redžepa Tajipa Erdogana nežēlastībā kritušais Kanters neslēpa sarūgtinājumu. "Esmu ļoti apbēdināts. Man nav par ko priecāties, un viennozīmīgi nepiekrītu trenerim," ESPN norādīja Kanters. 

Fizdeilam ar Kanteru pagājušajā nedēļa bijusi saruna. Speciālists teicis, ka viņš šobrīd Kanteram redz komandā trešā centra spēlētāja lomu, jo vēloties vairāk izmantot Lūku Kornē un Mičelu Robinsonu. 

"Esmu basketbolists. Mēs esam konkurenti un vēlamies laukumā pavadīt pēc iespējas vairāk laika," teica Kanters. "Ja raugāmies visas sezonas griezumā, es neesmu izlaidis nevienu maču. Pret "Thunder" spēlētāju rotācijā tiku izmantots tikai kā ceturtais spēlētājs. Tas ir sāpīgi. Tas ļoti sāpina."

Pēdējā laikā arvien vairāk izskan runas, ka 26 gadus vecais Kanters šosezon pametīs "Knicks", turklāt kluba vadība jau esot saņēmusi maiņas darījumu piedāvājumus. 

"Man šeit viss patīk, bet galu galā es vēlos spēlēt basketbolu. Man tā pietrūkst," pauda Kanters. 

Vidēji mačā Kanters šosezon guvis 14,4 punktus un savācis 10,8 atlēkušās bumbas zem groziem. 

"Knicks" šosezon 45 mačos izcīnījusi vien 10 uzvaras un Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem priekšpēdējo, 14. pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu