Žanna Dubska atklāj pikantas detaļas par savu seksa dzīvi (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Drīzumā TV ekrānos atgriezīsies pārvērtību šovs "Gatava pārvērtībām", kurā viena no ekspertēm ir stiliste Žanna Dubska. Nule nosvinējusi savu 60. dzimšanas dienu, Dubska ir enerģijas pilna un izdevumam "Ieva" atklājusi arī visai pikantas detaļas, piemēram, seksa nozīmi savā dzīvē.

"Nedomāju, ka sekss ir tikai bērnu radīšanai, un nesaprotu, kāpēc vajadzētu sev liegt šo baudu – mīlēties," izdevumam atklāj Žanna.

Viņa turpina: "Ziniet, cilvēks pārstāj just vīna garšu, ja pārstāj to dzert. Tāpēc nav runa par to, vai vīriešiem ir vai nav erekcija, bet gan par to, vai viņi jūt vai nejūt. Un tāpat sievietēm – ja gribi just tur, lejasdaļā, trenējies just!"

"Protams, libido mums krītas, tāpēc atrodi, kur tev tā sajūta aizgāja. Citreiz es varu uzbudināties, Domā klausoties ērģeles. Agrāk pietika, ja patīkams vīrietis pieskārās. Tāpēc atrodi savas vibrācijas, kas liek tev tajā čakrā kaut ko just!" - vērtīgu padomu sniedz  Dubska.

Žanna iepriekš bijusi divreiz precējusies un šobrīd jau divus gadus ir attiecībās ar kādu vīrieti. 

Paralēli darbam televīzijas raidījumā viņa 2017. gada izskaņā prezentēja savu grāmatu "Rīdzinieces noslēpumi". Pērn tika izdota arī grāmatas versija krievu valodā. 

Autore atzīst, ka grāmata ir ne tikai par apģērbu un aksesuāriem, bet arī par dzīvesstilu un mākslu katru dienu dzīvot garšīgi un krāšņi. Tieši tāpat arī ikviena sieviete var kļūt par lēdiju, ja apvieno iekšējo skaistumu ar stilīgu apģērbu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu