Aston Martin radījis īpašas Valkyrie versijas tiem, kam daudz naudas, bet nav radošuma

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aston Martin Valkyrie
Aston Martin Valkyrie Foto: Aston Martin

Valkyrie ir hipermašīna, ko Aston Martin izstrādājuši sadarbībā ar Red Bull Formula 1 komandu. Tā tiks saražota vien 150 eksemplāros un katru no tiem ražotājs piedāvā radīt unikālu.

It kā ar to būtu par maz Aston Martin nupat paziņojuši, ka Valkyrie pircēji varēs pasūtīt arī viegli uzstādāmu sacīkšu auto aerodinamikas un balstiekārtas regulējumu paketi AMR Track Performance Pack. Papildus tam automobiļu individualizācijas nodaļa Q by Aston Martin bez oriģinālā tumši un koši zaļās kombinācijas virsbūves krāsojumā ir sagatavojusi vēl trīs dizaineru izstrādātus automobiļa ārienes un salona noformējumus. Nu, tas gadījumiem, ja pircējam pietrūkst radošuma vai iedvesmas pašam iesaistīties sava spēkrata dizainēšanā.

Pirmā dizaina papildus programma nodēvēta par ULTIMATE un ietver melni matētu virsbūvi ar tumši sarkanu jumtu, oglekļa šķiedras riteņu diskus, sarkanas drošības jostas un citus akcentus salonā.

ULTIMATE dizaina tēma
ULTIMATE dizaina tēma Foto: Aston Martin

MANTIS ir otras dizaina programmas nosaukums. Tās būtiskākās īpatnības ir Iridescent Emerald jeb smaragdzaļa virsbūve ar virkni īsta zelta akcentu uz diskiem, eļļas tvertnes vāciņa, emblēmām, kā arī salonā.

MANTIS dizaina tēma

Aston Martin

Trešais dizaina projekts nodēvēts par SPIRIT. Šo modeli atšķir sudrabkrāsas virsbūve ar oranžiem akcentiem, oranža detalizācija salonā, tai skaitā pieskaņotas drošības jostas, kā arī bišu šūnu dizaina riteņu diski.

SPIRIT dizaina tēma
SPIRIT dizaina tēma Foto: Aston Martin

Iepriekš jau ziņots, ka automobilim paredzēts hibrīddzinējs, kurā 6,5 litru V12 atmosfēriskais Cosworth motors attīstīs ap 1000 zirgspēkiem, bet papildus hibrīdmodulis - vēl 130 ZS. Šādā komplektācijā Valkyrie spēs 320 km/h sasniegt 10 sekundēs, bet, lai pēc tam pilnībā apstātos, paies vien piecas sekundes. Visi vismaz 2,8 miljonus eiro vērtie auto jau ir pārdoti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu