Dramatiska aina Amerikā - no braucoša auto izkrīt sēdeklītī piesprādzēts bērns (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ja neredzētu, neticētu. Tā varētu raksturot atgadījumu Minesotas štata Mankato pilsētā (ASV), kad lēzenā pagriezienā uz vienas no pilsētas ielām pēkšņi atvērās kāda vieglā auto durvis un no tām izvēlās bērnu sēdeklītis ar tajā piesprādzētu divus gadus vecu bērnu.

Dramatisko atgadījumu, kam gan ir laimīgas beigas, iemūžinājis kāda Čada Moka mašīnā uzstādītais videoreģistrators. Video redzams, ka vieglais auto Honda Civic, kura vadītāja vēlāk izrādījās 40 gadus veca sieviete vārdā Maimuna Hasana, veic lēnu labo pagriezienu, kad pēkšņi atveras aizmugurējās durvis vadītāja pusē un pa tām uz ielas izveļas sēdeklītis ar tajā piesprādzētu bērnu.

Zem video pievienotajos komentāros gan izskanējušas dažādas notikušā versijas, tai skaitā bērna apzināta izgrūšana no mašīnas, jo auto esot pie luksofora zaļās gaismas apstājies, bet kāda roka vaļējās durvis aizvērusi.

Turpretī sekojošā auto vadītājs, kurš bērnu ar sēdeklīti nogādāja drošībā, vēlāk skaidroja, ka 40 gadus vecā māte brīdi vēlāk, pēc notikušā atskāršanas, atgriezusies notikuma vietā.

Lai vai kā, visi ir sveiki un veseli. Vienīgi mātei tagad draud līdz pat vienu gadu ilgs cietumsods un 3000 ASV dolāru soda nauda par bērna dzīvības apdraudēšanu un braukšanu ar mācību tiesībām, kad mašīnā nav vismaz 21 gada vecumu sasniedzis autovadītājs ar tiesībām. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu