Ar jaunu albumu Rīgā atgriežas grupa "The Tiger Lillies"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

23. janvārī VEF kultūras pilī koncertu sniedza ekstravagantā grupa no Anglijas - «The Tiger Lillies». Grupa jau vairākas reizes ir viesojusies Latvijā, viena no tām bija 2009. gada Positivus festivālā, kad «The Tiger Lillies» sniedza īpašu priekšnesumu tūkstošiem festivāla apmeklētāju. Papildkoncerts 24. janvārī. Aplūko foto no koncerta! 

Londonā bāzēto grupu 90. gadu sākumā izveidoja solists Martins Žaks, iekļaujot grupā arī bundzinieku un kontrabasa spēlētāju. Sev raksturīgajā, melnā humora manierē The Tiger Lillies apdzied gan prostitūciju un opija smēķēšanu, gan mūžīgo ielu muzikantu noplukušo dzīvi. Grupas daiļradē apvienotas dažādas mūzikas ietekmes - sākot ar čigānu balādēm, vācu kabarē un franču šansonu, līdz netīriem cietuma blūziem un ielu muzikantu dziesmām. Šī bija jau ceturtā šās savdabīgās apvienības uzstāšanās Latvijā.

Foto: Mārtiņš Otto, TVNET
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu