Kas vadīs aizsardzības ministra Pabrika biroju? (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Aizsardzības ministra Arta Pabrika biroju sākotnēji vadīs līdzšinējā partiju apvienības "Attīstībai/Par!" biroja vadītāja Nelda Otvare, sacīja ministrs.

Pabriks skaidroja, ka viņa iepriekšējā biroja vadītāja vēl nav atsākusi darbu, līdz ar ko Otvare tiks iecelta biroja vadītāja vietas izpildītājas amatā.

Kā savu juridisko padomnieci ministrs izraudzījies Daci Spaliņu, viņa politiskais un mediju padomnieks būs Gints Knoks, savukārt Pabrika ārštata padomnieks padomnieks militārajos jautājumos būs atvaļinātais ģenerālis Raimonds Graube.

Plānots, ka Ārlietu ministrijas parlamentārais sekretārs turpmāk būs Saeimas deputāts, zemessargs Mārtiņš Staķis (AP).

Kā ziņots, Saeima trešdien ar 61 balsi apstiprināja jauno valdību, kuru vadīs parlamenta vismazākās frakcijas - "Jaunās Vienotības" (JV) - politiķis Krišjānis Kariņš.

Pret Kariņa valdību nobalsoja 39 deputāti. Kariņa valdības apstiprināšanu vienbalsīgi atbalstīja visas koalīcijas frakcijas, izņemot "KPV LV". No "KPV LV" deputātiem valdības apstiprināšanu atbalstīja 11 deputāti, bet pret nobalsoja Iveta Benhena-Bēkena, Aldis Gobzems, Linda Liepiņa, Karina Sprūde un Didzis Šmits. Pret valdības apstiprināšanu balsoja arī Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) un "Saskaņa".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu