Pēc iedzīvotāju sūdzībām par nesakoptām ietvēm Rēzeknē dome apsaimniekotājam piespriež 900 eiro sodu (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pēc iedzīvotāju sūdzībām par nenotīrītām ietvēm Rēzeknē dome apsaimniekotājam - SIA "Clean R" - piespriedusi 900 eiro līgumsodu, informēja domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Pašvaldība, reaģējot uz iedzīvotāju sūdzībām par trotuāru tīrīšanu ziemas periodā, pārbauda norādītās adreses un risina problēmas ar ietvju apsaimniekotāju. Taču pašvaldībā novērots, ka diezgan bieži informācija par laikus nesakoptiem vai vispār netīrītiem trotuāriem nenonāk līdz pašvaldībai. Tāpēc pilsētnieki informāciju ar precīzām adresēm, bet vislabāk ar fotogrāfijām aicināti sūtīt domes Pilsētas saimniecības pārvaldes speciālistiem.

Pozņakovs apgalvoja, ka visa informācija tiks pārbaudīta un apkopota, bet uzņēmumam "Clean R" jau noteiktas soda sankcijas par līguma noteikumu neievērošanu 900 eiro apmērā.

Līgums ar "Clean R" par koplietošanas teritoriju apkalpošanu un uzturēšanu noslēgts par 2,1 miljoniem eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, un tas ir spēkā līdz februāra vidum. Pašlaik ir izsludināts jauns konkurss par pilsētas teritoriju uzturēšanu, un pašvaldībā sola, ka iepriekšējie darba rezultāti, slēdzot jaunu līgumu, tiks ņemti vērā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu