Hokeja tiesnesis Odiņš par smago traumu: Tā bija nelāga apstākļu sakritība

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: khl.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) trešdienas mačā starp Podoļskas "Vitjaz" un Ņižnijnovgorodas "Torpedo" gūtais kājas lūzums bijis nelāga apstākļu sakritība, Krievijas skandalozajam hokeja žurnālistam Aleksejam Ševčenko pastāstīja mača galvenais tiesnesis Eduards Odiņš.

Viens no Latvijas un arī KHL labākajiem arbitriem Odiņš traumu guva jau trešdienas spēles trešajā minūtē. Pēc nogādāšanas slimnīcā tika konstatēts slēgts kreisās kājas apakšstilba kaulu lūzums.

"Tas ir ļoti sāpīgi, ļoti. Bet tur neko nevar vairs darīt. Ļoti nepatīkama apstākļu sakritība. Tagad jau viss ir kārtībā. Gatavojos operācijai, kas notiks jau pavisam drīz," uzreiz pēc nogādāšanas slimnīcā sacīja Odiņš.

Hokeja tiesnesis pastāstīja, ka karjeras laikā arī iepriekš ir guvis dažādas traumas, bet šī ir līdz šim smagākā.

Prognozes, kad soģis varētu atgriezties uz ledus un atkal tiesāt mačus, pagaidām ir dažādas. Viņš pats gan intervijā sacīja, ka par to vēl pāragri domāt un runāt.

Krievijas mediji ziņo, ka KHL atlikusī regulārā sezona un, visticamāk, arī izslēgšanas mači Odiņam ies secen.

42 gadus vecais Odiņš četras reizes atzīts par KHL labāko tiesnesi un vairākas reizes tiesājis arī pasaules čempionāta hokejā mačus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu