Madrides "Real" apsteidzis Mančestras "United" bagātāko futbola klubu saraksta galvgalī

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Madrides "Real" futbolisti priecājas par uzvaru.
Madrides "Real" futbolisti priecājas par uzvaru. Foto: fifa.com

Spānijas grands Madrides "Real" apsteidzis titulēto Anglijas vienību Mančestras "United" bagātāko futbola klubu saraksta galvgalī.

Pagājušajā sezonā pēc triumfa UEFA Čempionu līgā Madrides "Real" ieņēmumi bija 750,9 miljoni eiro, noskaidrojusi auditorkompānija "Deloitte". Līdz ar to bagātāko futbola klubu sarakstā Spānijas komanda pakāpusies uz pirmo vietu, kamēr otro pozīciju ar 690,4 miljoniem eiro ieņem cita šīs valsts vienība "Barcelona".

Savukārt no pirmās uz trešo vietu atkritusi Mančestras "United", kuras ieņēmumi par pagājušo sezonu bijuši 666 miljoni eiro. Anglijas klubs iepriekšējos divus gadus bija saraksta pirmajā pozīcijā.

Tikmēr aiz pirmā trijnieka seko Vācijas flagmanis Minhenes "Bayern", Anglijas čempioni Mančestras "City" un Parīzes "Saint-Germain" no Francijas.

Saraksta pirmie 20 klubi iepriekšējās sezonas laikā kopumā tikuši pie ieņēmumiem 8,3 miljardu eiro apmērā, kas ir par 6% vairāk nekā pirms gada.

Šis saraksts tiek veidots, ņemot vērā katra kluba ienākumus spēļu dienās, translāciju ieņēmumus un komerciālos darījumus attiecīgās sezonas laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu