Oficiāli: "Monaco" no galvenā trenera amata atbrīvo Anrī

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tjerī Anrī
Tjerī Anrī Foto: Reuters/LETA

Šo sezonu ļoti neveiksmīgi aizvadošā Francijas augstākās līgas vienība "Monaco" no galvenā trenera pienākumiem atstādinājusi slaveno Tjerī Anrī.

Pašlaik 41 gadu vecais Anrī no saviem pienākumiem atstādināts uz nenoteiktu laiku, kamēr klubs lems par kādu konkrētāku soli.

Šobrīd "Monaco" vadības grožus uzņēmies līdzšinējais Anrī asistents Franks Pasī, kurš komandu gatavos nedēļas nogalē paredzētajam mačam pret "Dijon".

Anrī par "Monaco" galveno treneri tika iecelts vien oktobrī, tomēr komandas sniegums tā arī nav uzlabojies un tā ar 15 punktiem 21 spēlē Francijas čempionāta kopvērtējumā ieņem 19.vietu 20 klubu konkurencē.

Oktobrī no "Monaco" galvenā trenera amata tika atbrīvots portugāļu speciālists Leonardu Žardims, turklāt tiek mēļots, ka viņš šajā amatā varētu atgriezties.

Anrī pēc teicamas profesionālās karjeras beigām strādāja televīzijā kā futbola eksperts, bet vēlāk pievērsās trenera darbam, kļūstot par Beļģijas nacionālās izlases galvenā trenera Roberto Martinesa palīgu.

Tā līdz šim bijusi Anrī vienīgā trenera pieredze.

"Monaco" vēl 2017.gadā tika kronēta par Francijas čempioni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu