Kuruca pārstāvētajai "Nets" būs kādu laiku jāiztiek bez līdera Dinvidija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Spensers Dinvidijs
Spensers Dinvidijs Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Bruklinas "Nets" būs kādu laiku jāiztiek bez viena no saviem līderiem Spensera Dinvidija.

Šobrīd oficiāli nekas vēl nav paziņots, tomēr piektdienas spēlē pret savainotā latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas "Knicks" vienību Dinvidijs, visticamāk, nepiedalīsies, bet "Fox Sports" ziņo, ka basketbolistam ir plīsusi saite viņa rokas īkšķī. Tas spēlētājam varētu likt izlaist 4-6 nedēļas.

Pagaidām šī informācija gan vēl nav apstiprināta, tomēr "Fox Sports" radio stacijā par to paziņoja bijušais Dinvidija komandas biedrs Detroitas "Pistons" sastāvā Kerons Batlers, norādot, ka basketbolists apmeklējis vienu no vadošajiem ASV roku speciālistiem. Tiesa, "Nets" spēlētājs vēl apmeklēs citus ārstus, lai gūtu pilnvērtīgāku iespaidu par traumu.

Dinvidija likstas varētu būt vēl viens trieciens jau tā traumatiskajai "Nets" komandai, jo jau sezonas ievadā nopietnu savainojumu guva cits saspēles vadītājs Kriss Leverts. Traumas regulāri ietekmējuši arī citus vienības basketbolistus.

Dinvidijs šosezon ir starp vadošajiem NBA rezervistiem, jo vidēji mačā viņš guvis 17,2 punktus un veicis 5,0 rezultatīvas piespēles, aizvadot karjeras labāko sezonu.

Šo sezonu arī "Nets" aizvada negaidīti veiksmīgi un kopš decembra tā 23 spēlēs guvusi 18 uzvaras, kas ļāvis iekārtoties Austrumu konferences sestajā vietā un reāli pretendēt uz dalību izslēgšanas turnīrā. Šosezon aizvadītajās 49 cīņās Bruklinā bāzētais klubs guvis 26 uzvaras.

Šosezon Dinvidijs pagarināja līgumu ar "Net"s uz trim gadiem par kopējo summu 34 miljoni dolāru (30 miljoni eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu