Sūlšērs: Pogbā atkal var kļūt par Mančestras "United" kapteini

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: AP/Scanpix

Franču pussargs Pols Pogbā atkal var kļūt par Anglijas futbola kluba Mančestras "United" kapteini, uzskata vienības galvenā trenera vietas izpildītājs Ūle Gunnars Sūlšērs.

Septembrī tā brīža Mančestras "United" galvenais treneris Žuzē Mourinju atņēma Pogbā vienības vicekapteiņa statusu, jo abiem radās nesaskaņas par komandas taktiku, turklāt viņiem vispār nebija tās labākās attiecības.

Tagad Mourinju ir atlaists, bet viņa vietā vismaz līdz sezonas beigām stājies Sūlšērs, kura vadībā komanda un arī Pogbā spēlējuši lieliski.

"Es zināju Pogbā jau pirms tam, un viņš ir līderis," uzsvēra Sūlšērs. "Viņam ir tāds raksturs, kas iespaido cilvēkus. Pols vēlas būt veiksmīgs."

"Tomēr vienlaikus Pogbā saprot, ka viņš to nevar paveikt viens. Futbols ir komandas sporta veids, un viņam ir tāds raksturs, kurā ir daudz labu lietu, ja cilvēks vienkārši izbauda dzīvi," norādīja norvēģu speciālists. "Kad Pogbā laukumā demonstrē labu sniegumu, tas viss saskan kopā ar viņa personību, viņam kļūstot par labu līderi. Manuprāt, Polam ir labas īpašības, lai kļūtu par kapteini."

Pēdējo sešu maču laikā Pogbā guvis piecus vārtus, kā arī vairākkārt asistējis partneriem.

Mančestras vienība premjerlīgas kopvērtējumā ar 44 punktiem 23 spēlēs ieņem sesto vietu. Piektdienas vakarā komandai ir principiāla spēle Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa ceturtajā kārtā pret Londonas "Arsenal".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu