Noskaties: Bertāns, Timma un Strēlnieks "uguņo" Eirolīgā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolisti Dairis Bertāns, Jānis Timma un Jānis Strēlnieks ceturtdien, 24. janvārī, demonstrēja rezultatīvu sniegumu ULEB Eirolīgas mačos.

Bertāna pārstāvētā Itālijas čempione Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" savā laukumā ar rezultātu 80:70 pārspēja Lietuvas slaveno klubu Kauņas "Žalgiris".

Savukārt Timmas un Strēlnieka pārstāvētā Grieķijas vienība Pirejas "Olympiakos" izbraukumā ar rezultātu 75:90 zaudēja kopvērtējuma līderei Turcijas komandai Stambulas "Fenerbahce Beko".

Bertāns guva 17 punktus, realizējot 4 no 9 tālmetieniem un 5 no 6 soda metieniem, taču netrāpīja vienu divpunktu metienu. 

Timma izcēlās ar 14 punktiem, trāpot 4 no 7 tālmetieniem un arī vienīgo izpildīto divpunktu metienu, kas bija "slam dunk" jeb bumbas trieciens grozā no augšas.

Strēlnieks atzīmējās ar 13 punktiem. Viņš realizēja 2 no 4 divpunktu un 2 no 4 trīspunktu metieniem, kā arī trāpīja 3 no 3 soda metieniem.

Latviešu saspēles vadītāja rēķinā arī 4 rezultatīvas piespēles, 4 izcīnītas atlēkušās bumbas un 1 pārtverta bumba.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu