“The Neighbourhood” iesildīs “Health” un Yeek

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Промо

12. februārī “Arēnā Rīga” pirmo reizi Latvijā uzstāsies indie-rock grupa no Losandželosas “The Neighbourhood”. Jau ziņots, ka THE NBHD iesildīs ASV mūziķi "noise rock" grupa “Health” un jaunais izpildītājs Yeek.

"Health" - noise rock grupa no Losandželosas. Pirms sava pirmā albuma izdošanas 2007. gadā grupa bija lokāli pazīstama ar saviem spēcīgajiem koncertšoviem, kuros iespaidīgas etno bungu brāzmas un sarežģīts ģitāru troksnis mijās ar minorīgu vokālu. Kompozīcija "Dienu Slow" no grupas otrā albuma kļuva par hitu un joprojām ir viena no mūziķu vizītkartēm. 2012. gadā grupa piedalījās spēles "Max Payne 3" skaņu celiņa radīšanā un iekaroja geimeru paaudzes atzinību. 1. februārī iznāks ceturtais "Health" albums.

Yeek - jauns mūziķis, dziesmu autors un producents no Floridas, kas spēlē indie, hip-hop un r'n'b stilā. Pats izpildītājs sauc savu mūziku par eksperimentālo indīpanku ar hiphopa nokrāsu. Yeek jau ir ierakstījis vairākus albumus, no kuriem nesenākais ar nosaukumu “Blackheart” iznācis 2018. gada maijā.

Plānots, ka iesildošās grupas uzstāsies no plkst. 19:30, bet “The Neighbourhood” kāps uz skatuves plkst. 21:15. Plānotais koncerta nobeiguma laiks tiek pārcelts uz 22:30. Pasākuma organizatori atgādina, ka bērni līdz 16 gadu vecumam pēc plkst. 22.00 nedrīkst uzturēties publiskā vietā bez vecāku vai citu pilngadīgu personu klātbūtnes. Par šo noteikumu ievērošanu ir atbildīgi bērna vecāki. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu