“Supernovas” pirmais pusfināls liek sarosīties dīvāna ekspertiem – atkal nekas nav labi (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 26. janvārī, konkursā “Supernova” sākās cīņa par ceļazīmi uz Eirovīziju, kas šogad norisināsies Telavivā. Līdz ar tik valstiski svarīgu pasākumu ir atmodušies arī tā saucamie dīvāna eksperti, kuri nenogurstoši pauž savus viedokļus sociālajos tīklos, arī slavējot, bet pārsvarā kristizējot notiekošo.

Kā jau ziņots, katrā "Supernova 2019" pusfinālā startē astoņi dalībnieki, bet iespēju sacensties finālā iegūs puse jeb četri dalībnieki. Pirmajā pusfinālā 26. janvārī startē Samanta Tīna, Edgars Kreilis, Elza Rozentāle, Aivo Oskis, Alekss Silvers, Līga Rīdere, Kris & Oz un "Laime Pilnīga". Otrajā pusfinālā 2. februārī uz skatuves kāpj Adriana Miglāne, Markus Riva, "Dziļi Violets" feat. Kozmens, "Laika Upe", "Double Faced Eels", Kristiāna Bumbiere, Kristīne Pastare (Peress) un "Carousel".

Šogad šova vadītājas lomā līdzās Dagmārai Legantei konkursa piektajā sezonā ir atgriezusies pirmo trīs "Supernova" konkursu vadītāja Ketija Šēnberga.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu