Latvijas riteņbraucēja Neilanda komanda arī šosezon piedalīsies "Giro d'Italia"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krists Neilands
Krists Neilands Foto: Latvijas Riteņbraukšanas federācija (lrf.lv)

Latvijas riteņbraucēja Krista Neilanda pārstāvētā profesionālā kontinentālā komanda "Israel Cycling Academy" arī šosezon piedalīsies prestižajā daudzdienu velobraucienā "Giro d'Italia", piektdien paziņoja vienība.

"Giro d'Italia" sāksies 11.maijā Bolonjā un noslēgsies 2.jūnijā Veronā.

Pērn prestižajai tūrei starts tika dots Izraēlā un "Israel Cycling Academy" kā šīs valsts vadošā komanda saņēma "wild card" dalībai sacensībās. Arī šogad Izraēlā bāzētā komanda saņēmusi uzaicinājumu uz "Giro d'Italia".

24 gadus vecais Neilands pērn sasniedza "Giro d'Italia" finišu, kopvērtējumā ieņemot 73.vietu, bet jauno braucēju konkurencē - 16.pozīciju. Augstāko vietu viņš izcīnīja 11.posmā, kurā bija trīsdesmitais.

Neilands pērnvasar uzvarēja vienas dienas sacensībās Beļģijā un izcīnīja trešo vietu velobraucienā Spānijā. Jūlija sākumā viņš otro gadu pēc kārtas kļuva par Latvijas čempionu grupas braucienā.

Vasarā latvietis pagarināja līgumu arī ar "Israel Cycling Academy". Sportists šo vienību pārstāv trešo sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu