Hārdenam kārtējais rezultatīvais mačs "Rockets" komandas uzvarā NBA

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: AP/Scanpix

Pagājušās sezonas vērtīgākais basketbolists Džeimss Hārdens piektdien iemeta 35 punktus, kamēr viņa pārstāvētā Hjūstonas "Rockets" komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 121:119 pārspēja spēcīgo Toronto "Raptors".

Pirms šī mača Hārdens pēdējās piecās spēlēs bija vidēji guvis vairāk nekā 50 punktus, bet vismaz 30 punktus viņš tagad guvis jau 22 cīņās pēc kārtas.

"Es vienkārši cenšos izdarīt visu, lai komanda gūtu uzvaru," pēc piektdienas panākuma teica Hārdens. "Ja tas nozīmē gūt daudz punktu, tad to arī darīšu."

Hārdena 30 punktu spēļu sērija ir ceturtā garākā NBA vēsturē, viņam atpaliekot vien no leģendārā Vilta Čemberleina, kuram bija trīs šādas sērijas (65, 31 un 25 mači).

Vēl "Rockets" sastāvā 24 punktus iemeta Ēriks Gordons, kamēr nesen no Bruklinas "Nets" aizgājušais Kenets Farīds pievienoja 21 punktu un 14 atlēkušās bumbas.

Savukārt "Raptors" labā 32 punktus sameta Kavai Lenards.

Citā mačā Jannis Adetokunbo izcēlās ar 34 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām, kamēr viņa pārstāvētā NBA kopvērtējuma līdere Milvoki "Bucks" savu skatītāju priekšā ar 108:99 pārspēja Šarlotas "Hornets".

Uzvaru "Bucks" vienība gan nodrošināja vien noslēdzošajā ceturksnī, kurā "Hornets" vienību tai izdevās pārspēt ar 20 punktu starpību (32:12).

Milvoki komandas rindās 19 punktus iemeta Malkolms Brogdons, kamēr "Hornets" sastāvā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija francūzis Nikolā Batums.

Citur teicamu maču aizvadīja NBA slovēņu debitants Luka Dončičs, kurš iemeta 32 punktus, bet viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" savu skatītāju priekšā ar 106:101 pieveica Detroitas "Pistons".

Vien 19 gadus vecais slovēnis šajā mačā izcēlās arī ar astoņām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr "Pistons" sastāvā ar 35 punktiem izcēlās Bleiks Grifins.

Austrumu konferences un visas līgas līderpozīcijā ar 35 uzvarām 47 cīņās ir Milvoki "Bucks", kam ar 36 panākumiem 51 spēlē seko Toronto "Raptors". Tikmēr Bruklinas "Nets" ar 27 uzvarām 50 spēlēs ir stabilā sestajā vietā, bet 14.pozīcijā ar desmit panākumiem 47 mačos ir Ņujorkas "Knicks".

Rietumu konferencē vadībā ar 34 panākumiem 48 mačos ir Goldensteitas "Warriors", kamēr Denveras "Nuggets" izcīnījusi 32 uzvaras 47 cīņās. Savukārt Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" 49 spēlēs izcīnījusi 27 uzvaras, kas tai dod septīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu