Itālijas biatloniste Vīrere pirmo reizi karjerā uzvar PK iedzīšanas sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Itālijas biatloniste Doroteja Vīrere
Itālijas biatloniste Doroteja Vīrere Foto: IBU

Itālijas biatloniste Doroteja Vīrere sestdien savā dzimtenē pirmo reizi karjerā uzvarēja Pasaules kausa iedzīšanas sacensībās.

Pašlaik 28 gadus vecā Vīrere sestdien guva uzvaru Pasaules kausa sestā posma desmit kilometru iedzīšanā. Šaušanā pieļaudama divas kļūdas, viņa finišēja pēc 29 minūtēm un 20,1 sekundi, par sešu sekunžu tiesu apsteidzot titulēto vācieti Lauru Dālmeieri, kura ugunslīnijā neaizvēra vienu mērķi.

Dālmeiere otro vietu guva pašā distances noslēgumā, kad atrāvās no citas Itālijas biatlonistes Lisas Vitoci, kurai līdz ar to trešā pozīcija. Itāliete šaušanā pieļāva divas kļūdas.

Uzreiz aiz labāko trijnieka bija norvēģiete Marte Ulsbū-Reiselanne.

Latvija šoreiz sieviešu iedzīšanā nebija pārstāvēta, jo Baiba Bendika ceturtdien sprintā palika 63.vietā.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderpozīcijā ir Vīrere, kura guvusi 592 punktus, otrā ar 568 punktiem ir Vitoci. Tikmēr trešo pozīciju ar 485 punktiem tagad ieņem Slovākijas pārstāve Anastasija Kuzmina, kura sestdien bija piektajā pozīcijā.

Tikmēr Baiba Bendika ar 70 punktiem ir 46.pozīcijā.

Savukārt plkst.16.30 pēc Latvijas laika 12,5 kilometru iedzīšanā dosies kungi, kur piedalīsies arī Andrejs Rastorgujevs.

Pasaules kausa izcīņā šajā sezonā kopumā būs deviņi posmi, tostarp pasaules čempionāts, kas martā notiks Estešundā, Zviedrijā. Savukārt sezona noslēgsies uzreiz pēc tam nākamajā etapā Norvēģijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu