Ankipāns pēc smagā zaudējuma SKA: Nav laika pārdzīvot

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" sestdienas smagais zaudējums Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Sanktpēterburgas SKA ir jāaizmirst pēc iespējas ātrāk, uzsvēra rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" sestdien viesos ar rezultātu 1:7 zaudēja vienam no turnīra grandiem Sanktpēterburgas SKA, kas tagad pārņēmis vadību KHL kopvērtējumā.

"SKA bija pelnījuši uzvarēt. Šodien spēlējām krietni zem mūsu līmeņa. Pēc šāda zaudējuma ir ļoti grūti ko teikt, bet šis mačs ir pēc iespējas ātrāk jāizmirst un jāvirzās tālāk. Šobrīd notiek smaga cīņa par vietu Gagarina kausā, nav laika pārdzīvot par šādām neveiksmēm," pēc mača norādīja Ankipāns.

Savukārt SKA galvenais treneris Iļja Vorobjovs bija ļoti apmierināts ar sestdienas maču, norādot, ka komandai daudz kas padevies, turklāt patīkami, ka izdevies gūt tik daudz vārtu.

Kodolīgs savos komentāros pēc mača bija arī Rīgas kluba uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kurš sestdienas cīņā guva komandas vienīgos vārtus.

"Zaudējām ar lielu rezultātu, bet tagad šī spēle ir jāaizmirst. Mums "play-off" jau ir sācies. Analizēsim kļūdas, un ar maksimālu atdevi jādodas nākamajā cīņā. Treneri noteikti zinās, ko mums teikt, un parādīs, kur pieļāvām kļūdas. Ir jāizguļas un pilnu sparu jāaizvada nākamā spēle," Rīgas "Dinamo" savā mājaslapā citē uzbrucēja teikto.

Rīgas "Dinamo" ar 52 punktiem 53 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, no pirmā astoņnieka atpaliekot par punktu.

Šī izbraukuma otrajā mačā Latvijas vienība pirmdien cīnīsies ar Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo", bet pēc tam janvāra pēdējā dienā būs mājas spēle ar Maskavas "Spartak", kur spēlē Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš. Duelī pret "Spartak" laukumā varētu atgriezties rīdzinieku uzbrukuma līderis Līnuss Videls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu