Kuruca komandas biedram Dinvidijam drīzumā veiks pirksta operāciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Spensers Dinvidijs
Spensers Dinvidijs Foto: AFP/SCANPIX

Vienam no Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" līderiem Spenseram Dinvidijam tiks veikta pirksta operācija, kā dēļ viņam nāksies izlaist 3-6 nedēļas, vēsta ESPN.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Dinvidija rokas īkšķī ir plīsusi saite, bet basketbolists nolēmis pēc konsultācijām ar vairākiem ārstiem veikt operāciju.

Vēl viena iespēja basketbolistam bija spēlēt caur sāpēm.

Dinvidija likstas ir vēl viens trieciens jau tā traumatiskajai "Nets" komandai, jo jau sezonas ievadā nopietnu savainojumu guva cits saspēles vadītājs Kriss Leverts. Traumas regulāri ietekmējuši arī citus vienības basketbolistus.

Dinvidijs šosezon ir starp vadošajiem NBA rezervistiem, jo vidēji mačā viņš guvis 17,2 punktus un veicis 5,0 rezultatīvas piespēles, aizvadot karjeras labāko sezonu.

Šo sezonu arī "Nets" aizvada negaidīti veiksmīgi un kopš decembra tā 25 spēlēs guvusi 20 uzvaras, kas ļāvis iekārtoties Austrumu konferences sestajā vietā un reāli pretendēt uz dalību izslēgšanas turnīrā. Šosezon aizvadītajās 50 cīņās Bruklinā bāzētais klubs guvis 27 uzvaras.

Šosezon Dinvidijs pagarināja līgumu ar "Nets" uz trim gadiem par kopējo summu 34 miljoni dolāru (30 miljoni eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu