Latvijas pārstāvji nespēj ielauzties desmitniekā PČ kamaniņu sportā vīru sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristers Aparjods
Kristers Aparjods Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas kamaniņu braucēji Inārs Kivlenieks un Kristers Aparjods svētdien Vinterbergā izcīnīja 11. un 12.vietu pasaules čempionāta sacensībās, otrajam no viņiem gūstot sudraba godalgu U-23 vecuma grupā.

Tikmēr Riks Kristens Rozītis ieņēma 16.vietu, bet Artūrs Dārznieks bija 21.pozīcijā.

Sesto reizi par pasaules čempioni tika kronēts vācietis Fēlikss Lohs, kurš uzvarēja pirmajā braucienā, bet otrajā bija otrais.

Sudraba godalgu tikmēr izcīnīja austrietis Reinhards Egers, kurš Loham divu braucienu summā zaudēja sekundes vienu desmitdaļu, bet trešais bija krievs Semjons Pavļičenko, kurš atpalika 0,113 sekundes.

Kivlenieks Loham zaudēja 0,600 sekundes, braucienos ieņemot desmito un 13.pozīciju, bet Aparjods bija 0,635 sekundes lēnāks, braucienos tiekot pie 13. un astotās vietas.

Rozītis Loham zaudēja 0,868 sekundes, bet Dārznieks piekāpās par 1,127 sekundēm.

U-23 konkurencē uzvarēja krievs Romāns Repilovs, kurš kopēja ieskaitē bija sestais, bet sudrabu šajā vecuma grupā guva Aparjods.

Pasaules čempionātā startēja 38 kamanas, no kurām otrajam brauciena pielaida 25 labākās pēc pirmā brauciena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu