Horoskopi visai nedēļai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi sagaida no 28.janvāra līdz 2. februārim.

AUNS Tev šonedēļ darbs noteikti būs pirmajā vietā. Attiecīgi garastāvoklis un saskaņa ar apkārtējiem būs tiešā veidā atkarīga no tā, cik jūtamus panākumus gūsi profesionālajās gaitās. Lai veicinātu savas panākumu iespējas, zvaigznes iesaka būt vērīgākam aprēķinos un nesmādēt pieredzes bagātāku kolēģu ieteikumus. Nedēļas izskaņā aizmirsti par visu, kas skar lietišķo jomu, un ļaujies kopīgai atpūtai ar tuviniekiem!

VĒRSIS Mācēsi savienot darbu ar dzīves tīkamo, baudāmo pusi. Nav izslēgts, dosies kādā aizraujošā komandējumā vai arī radīsi lielisku kontaktu ar interesantiem jaunienācējiem savā darba kolektīvā. Kopumā nedēļa piemērota analītiska rakstura pienākumiem, pētnieciskām aktivitātēm, dažādas informācijas ievākšanai, apstrādei. Mājas dzīvē mācēsi rast kompromisu starp savām un tuvinieku vajadzībām.

DVĪŅI Ieguvēji būs tie Dvīņi, kuri šobrīd balstīsies uz pārbaudītām, stabilām vērtībām un atturēsies no liekiem eksperimentiem gan darba lietās, gan privātajā dzīvē. Zvaigznes iesaka vairāk uzmanības koncentrēt saviem tiešajiem pienākumiem, būt apzinīgākam ikdienas darbu veikšanā. Saskarsmē ar mīļoto nevajadzētu likt akcentu tikai uz savām vajadzībām, vēlmēm, sajūtām, bet gan vairāk uzklausīt partneri un pielāgoties viņa noskaņojumam.

VĒZIS Nedēļas sākumā var rasties neplānoti darbi, kuri liks vairāk laika pavadīt birojā, strādāt virsstundas. Protams, par esošo nebūsi stāvā sajūsmā, taču vienlaikus sapratīsi, ka šī ir iespēja papildus nopelnīt, gūt priekšniecības uzslavas, novērtējumu. Sākot ar ceturtdienu, pamazām ieiesi atpakaļ ierastajā darba ritmā, varēsi vairāk laika atlicināt mājās notiekošajam. Šonedēļ atvasītes var izteikt vēlmi pievērsties jaunam vaļaspriekam vai kā citādi viest savā ikdienā kādas pārmaiņas.

LAUVA Var parādīties tendence visu skatīt baltā vai melnā krāsā, kļūt pārlieku kategoriskam. Jo īpaši tas var izpausties, vērtējot profesionālos sasniegumus. Lai neradītu sev liekas galvassāpes, neveicinātu greizu priekšstatu par situāciju, atturies no galējībām, maksimālisma, tiecies vairot sevī iekšējo harmoniju, līdzsvaru un garīgo nosvērtību. Varbūt palūdz, lai otrā pusīte vai kāds no uzticamākajiem kolēģiem izsaka savu viedokli par tev aktuālajām lietām.

JAUNAVA Ja spēsi uzturēt saskanīgas attiecības ar priekšniecību un neļausi sīkām sadzīviskām nebūšanām izsist sevi no līdzsvara, tad neapšaubāmi panāksi cerētos rezultātus. Kādam Jaunavas zīmes pārstāvim var rasties netipiska interese par dzīves noslēpumaino, ezoterisko pusi. Ziņkārīgākie var pat nolemt apmeklēt astrologu vai gaišreģi. Attieksmē pret mīļoto būsi gādīgs un pretimnākošs.

SVARI Pratīsi lieliski pielāgoties apstākļiem, rast izeju no saspringtām situācijām, samierināt strīdos iesaistītās puses, panākt kompromisus. Šī var izrādīties zīmīga nedēļa tiem, kuri strādā jurisprudences un pedagoģijas jomā. Ar tavu viedokli rēķināsies, un ne reizi vien vērsīsies pie tevis pēc padoma vai atbalsta. Ja būsi gana centīgs, spēsi bruģēt stabilu ceļu, uz savu profesionālo izaugsmi! Privātās dzīves nianses šonedēļ, visticamāk, novirzīsies otrajā plānā.

SKORPIONS Centies apkārt notiekošo uztvert vienkāršāk, nemeklēt visā dažādas sazvērestības teorijas un neesošus zemūdens akmeņus. Ja spēsi nedaudz vairāk uzticēties apkārtējiem, kļūt atvērtāks pret viņiem, ātri vien pamanīsi, ka arī tavi sasniegumi nedaudz, bet tomēr uzlabojās! Romantiskajā plānā modīsies jaunas vēlmes, enerģija. Brīvie zīmes pārstāvji to liks lietā, meklējot iepazīšanās iespējas, savukārt precētie mēģinās piešķilt kaislības dzirksti esošajām attiecībām.

STRĒLNIEKS Nedēļa, kad garastāvoklis var kļūt patiesi bezrūpīgs, dzīvespriecīgs. Taču pielūko, lai tava attieksme pret darba lietām nekļūst pārlieku gaisīga, virspusēja. Ja saņem jaunas norādes no priekšniecības puses, vispirms pārliecinies, ka esi visu pareizi sapratis un tad, tikpat uzmanīgi, īsteno nepieciešamo. Ārpus darba labprāt veltīsi laiku sportiskām aktivitātēm, kurās tieksies iesaistīt arī pārējos ģimenes locekļus.

MEŽĀZIS Izmanto laiku, lai paplašinātu redzesloku, iegūtu jaunus kontaktus, kā arī nostiprinātu jau esošās lietišķās sadarbības. Nedēļas sākumā droši vari risināt finansiālus un juridiskus jautājumus. Savukārt nedēļas otrajā pusē vairāk laika veltīt sabiedriskām aktivitātēm, pārrunām ar augstākstāvošajiem, jaunu plānu kaldināšanai. Mīlas dzīvē šonedēļ vēlmes un sajūtas var būt samērā mainīgas, nepastāvīgas, taču tas tev neliegs veidot saskanīgas attiecības ar otro pusīti.

ŪDENSVĪRS Tu pratīsi panākt savus mērķus, neskatoties uz to, ka saskarsies ar jūtamiem šķēršļiem, kavēkļiem. Šoreiz galvenā panākumu atslēga būs neatlaidība un pašdisciplīna. Tiekoties ar sadarbības partneriem, priekšniecību, lieliski spēsi likt lietā savas psihologa dotības, izdibināt sarunu biedra noskaņojumu un panākt kopīgu valodu. Brīvdienās, visticamāk, būsi noskaņots atšķetināt privātās dzīves sarežģījumus.

ZIVIS Šonedēļ centies būt rūpīgs, lietās, ko dari, neļaut neuzmanībai mazināt paveiktā kvalitāti. Ja vēlies plūkt uzvaras laurus, rēķinies – tev nāksies būt pacietīgākam, enerģiskākam un izlēmīgākam savā rīcībā. Šobrīd nevajadzētu slēgt apjomīgus darījumus, uzņemties ilgtermiņa saistības, kā arī kārtot ar tieslietām saistīto. Kāds zīmes pārstāvis var sajust saasināmies hroniska rakstura kaites. Lai mazinātu problēmas ar veselību vai vispār no tām izvairītos, zvaigznes iesaka vairāk laika veltīt sava organisma norūdīšanai, aktīvākam dzīvesveidam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu