ASV Aktieru ģildes balvu saņem «Melnā pantera»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
SAG Awards
SAG Awards Foto: Reuters/AP/Scanpix

Nedēļas nogalē ASV pasniegtas Aktieru ģildes balvas (Screen Actors Guild Awards). Balvu par labāko aktieru sastāvu ieguva filmas “Black Panther” komanda, ziņo ārvalstu prese. 

Aktieru ģildes balvas tiek piešķirtas gan televīzijas, gan kino aktieriem un filmām. Nereti to ieguvēji saņem arī Amerikas Kinoakadēmijas balvas «Oskars».

Labākā aktiera balvu saņēma kinolentes "Bohēmista rapsodija" galvenās lomas atveidotājs Rami Maleks, savukārt kategorijā Labākā aktrise balvu ieguva Glena Klousa (Glenn Close) par lomu filmā “The Wife”.

Foto: ASV producentu ģildes «SAG Awards» balvu pasniegšana.

Par labāko aktieri otrā plāna lomā atzīts Maheršala Ali par tēlojumu filmā "Green Book" ("Ceļvedis"), savukārt Emīlija Blanta atzīta par labāko otrā plāna aktrisi par spēli sava vīra Džona Krasinska veidotajā šausmu filmā "A Quiet Place".

Televīzijas balvās labākā ansambļa godalgu otro gadu pēc kārtas saņēma seriāls "This Is Us", savukārt Džeisons Beitmens par tēlojumu "Netflix" drāmā "Ozark" atzīts par labāko aktieri, bet Sandra Ou par darbu "BBC America" seriālā "Killing Eve" atzīta par labāko aktrisi.

Emīlija Blanta (angļu val.)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu