"Stikls" ar Brūsu Vilisu un Semjuelu Lī Džeksonu saglabā 1. vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Glass" (Semjuels Lī Džeksons)
"Glass" (Semjuels Lī Džeksons) Foto: kadrs no filmas

Ziemeļamerikas kinoteātros 1. vietu saglabājusi filma "Glass", kas vēsta par trim vīriem, kuri iedomājas, ka viņiem piemīt īpašas supervaroņu spējas, ziņo "collider.com".

Režisora M. Naita Šjamalana (M. Night Shyamalan) trilleris "Glass" ("Stikls") otrajā izrādīšanas nedēļā iekasējis 19 miljonus dolāru.

Šajā trillerī sastopas režisora iepriekšējo filmu varoņi - ar īpašām spējām apveltītais Deivids Dans (Brūss Viliss), kurš vienīgais izdzīvojis vilciena katastrofā, Kevins (Džeimss Makavojs), kurā mīt vismaz 23 personas, un Elaidža Praiss (Semjuels Lī Džeksons), kuram trauslo kaulu dēļ ir dota iesauka Misters Stikls.

Filmas reklāmas rullītis.

Aizpagājušās nedēļas līderis - komēdija ar Kevinu Hārtu galvenajā lomā "The Upside" saglabājusi 2. vietu.

Filma vēsta par paralizētu miljardieri (Bryan Cranston), kurš noalgo par savu asistentu izbijušu cietumnieku (Kevins Hārts). Filmā redzama arī austrāliešu dīva Nikola Kidmena (Nicole Kidman).

Filmas reklāmas rullītis.

Piedzīvojumu filma “Akvamens” (“Aquaman”), kas ir sestā kinolente populāro supervaroņu komiksu ekranizāciju sērijā, numur 3.

4. vietā augstākais jaunums - Džo Korniša (Joe Cornish) fantāzijas filma "The Kid Who Would Be King".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu