Dzierkals vēlreiz nosaukts par KHL nedēļas labāko jauno spēlētāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārtiņš Dzierkals
Mārtiņš Dzierkals Foto: Paula Čurkste/LETA

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals no Rīgas "Dinamo" komandas otro reizi šosezon nosaukts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) nedēļas labāko jauno spēlētāju.

Aizvadītajā nedēļā Dzierkals trīs mačos palīdzēja rīdziniekiem gūt divas uzvaras, kamēr pats hokejists šo cīņu laikā izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Pašlaik 21 gadu vecais uzbrucējs vidēji mačā uz laukuma pavadīja 14 minūtes un sešas sekundes, kopumā veica sešus metienus un izpildīja trīs metienus. Šosezon viņš 38 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis astoņas rezultātus.

Par KHL nedēļas labāko jauno spēlētāju Dzierkals kļuva arī pašās decembra beigās.

Tikmēr par iepriekšējās nedēļas labāko vārtsargu kļuvis Iļja Konovalovs no Jaroslavļas "Lokomotiv". Vien 20 gadus vecais vārtsargs palīdzēja komandai uzvarēt visos trijos mačos, kamēr pats šo cīņu laikā caurmērā ielaida tikai 0,34 ripas un kopumā atsita 98,89% metienu.

Divas no šīm uzvarām Konovalovs izcīnīja, neielaizdams nevienus vārtus. Ar desmit "sausajiem" mačiem viņš pašlaik ir KHL līderis.

Savukārt nedēļas labākā aizsarga gods ticis Viktoram Svedberjam no Astanas "Baris". Viņš palīdzēja vienībai tikt pie divām uzvarām trīs mačos, kamēr pats zviedrs šo cīņu laikā veica četras rezultatīvas piespēles un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +6.

Visbeidzot par KHL nedēļas labāko uzbrucēju kļuvis Vladimirs Butuzovs no Vladivostokas "Admiral", kurš trīs mačos izcēlās ar pieciem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Šo spēļu laikā komanda guva divas uzvaras.

Butuzovs ar precīzu metienu izcēlās katrā no trim spēlēm, turklāt viņš kopumā šajos mačos izpildīja 14 metienus pa vārtiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu