Alonso palīdz komandai uzvarēt slavenajās Deitonas 24 stundu izturības sacensībās

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

​Nu jau bijušais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta pilots Fernando Alonso no Spānijas svētdien palīdzēja savai komandai uzvarēt slavenajās Deitonas 24 stundu izturības sacensībās.

Pašlaik 37 gadus vecais Alonso, sacenšoties ar "Cadillac" spēkratu, palīdzēja šajās sacensībās uzvarēt "Wayne Taylor" komandai, kurā startēja arī bijušais F-1 braucējs Kamui Kobajaši no Japānas, amerikānis Džordans Teilors un Rengers van der Zande no Nīderlandes.

Šo panākumu Alonso pievienojies 32 uzvarām F-1 posmos un diviem šī sacensību seriāla čempiontituliem.

Foto: AP/Scanpix

"Šis bija kas lielisks, neaprakstāma pieredze," pēc sacensībām teica Alonso. "Komanda bija konkurētspējīga jebkuros apstākļos - gan sausos, gan lietainos, gan naktī, gan pa dienu."

Deitonas sacensībās dalībniekiem bija jāsaskaras arī ar pamatīgu lietu, kā rezultātā pēdējās astoņās stundās lielākoties trasē bija dzeltenie karogi.

Zīmīgi, ka pērn Alonso triumfēja arī leģendārajās Lemānas diennakts autosacīkstēs.

Alonso pērn noslēdza savu F-1 karjeru, bet nākotnē viņš nolēmis vairāk pievērsties izturības sacensībām, tostarp arī šogad startējot Lemānā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu