Osaka: Pēc "Australian Open" fināla mamma uz mani sakliedza: "Ej gulēt!"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Naomi Osaka
Naomi Osaka Foto: EPA/Scanpix

WTA ranga līdere japāniete Naomi Osaka, kura pagājušajā nedēļā triumfēja sezonas pirmajā "Grand Slam" tenisa turnīrā "Australian Open", pēc finālmača un preses konferences esot piezvanījusi mātei, kura meitu neapsveica, bet gan sakliegusi, sakot, lai iet gulēt.  

Prestižo sacensību finālā Osaka ar rezultātu 7-6 (7:2), 5-7, 6-4 uzvarēja čehieti Petru Kvitovu, izcīnot otro "Grand Slam" titulu pēc kārtas. Pagājušajā gadā viņa triumfēja arī "US Open". 

Vēl pirms pāris gadiem 21 gadu vecā Osaka par šādiem sasniegumiem neesot atļāvusies pat sapņot.

"Pēc preses konferences un fināla es piezvanīju mammai. Viņa mani pat neapsveica, tikai sakliedza, lai es žigli liekos pie miera. Tad es tiešām sajutu, ka viņa mani patiešām mīl," WTA mājas lapā citēta Osaka. 

Pēc triumfa "Australian Open" Osaka pirmo reizi karjerā kļuva par WTA ranga līderi. 

"Pēdējo divu gadu laikā es tik tiešām vēlējos iekļūt pasaules Top 10 spēlētāju sarakstā. Domāju, ka tieši pozīcija desmitniekā nosaka panākumus. Nedomāju, ka gūšu tādus sasniegumus, kuri aizvien man šķiet nereāli. Mans mērķis ir spēlēt veiksmīgi visas sezonas griezumā un ne tikai uz cietā seguma," pastāstīja Osaka.  

Osaka ir pirmā Āzijas pārstāve, kas kļuvusi par ranga līderi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu