Etkinsons: Kurucam vajadzētu piedalīties NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kenijs Etkinsons
Kenijs Etkinsons Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolistam Rodionam Kurucam vajadzētu piedalīties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Uzlecošo zvaigžņu spēlē, uzskata Bruklinas "Nets" komandas galvenais treneris Kenijs Etkinsons.

Kurucs savā NBA debijas sezonā 33 spēlēs vidēji atzīmējies ar 9,5 punktiem, 3,5 atlēkušajām bumbām, 0,7 rezultatīvām piespēlēm, 0,6 pārtvertām bumbām un 0,3 bloķētiem metieniem.

Latvijas basketbolists 21 no 33 mačiem spēli sācis starta pieciniekā, palīdzot "Nets" komandai nostiprināties "play-off" jeb izslēgšanas spēļu zonā starp 8 labākajām Austrumu konferences komandām.

Ar 27 uzvarām un 23 zaudējumiem "Nets" komanda, kurai šobrīd ir 6 uzvaru sērija, patlaban ierindojas 6. pozīcijā Austrumu konferences turnīra tabulā. Tā tuvāko sekotāju Maiami "Heat" apsteidz par 3 uzvaru tiesu.

Daudzi līdzjutēji pauduši viedokli, ka Kurucs ir pelnījis piedalīties 15. februārī Šarlotē gaidāmajā NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē, kurā tradicionāli sacenšas līgas debitanti un spēlētāji, kuri aizvada otro sezonu.

"Viņam vajadzētu (piedalīties)," portāls "NetsDaily" citē Etkinsonu, kurš gan arī piebilda, ka nevar būt objektīvs savā viedoklī par Kuruca dalību NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē.

"Šis puisis ir starta piecinieka spēlētājs komandā, kurai uzvaru un zaudējumu bilance ir pozitīva - virs 50%, turklāt tā cīnās par vietu "play-off". Tam ir visai liela nozīme, turklāt viņš spēlē sekmīgi, aizvada labus mačus un spēlē daudz minūtes," sacīja "Nets" galvenais treneris.

NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē divreiz piedalījies Ņujorkas "Knicks" līderis Kristaps Porziņģis, kurš 2016. gadā šajā mačā kā līgas debitants guva 30 punktus, bet nākamajā gadā viņš iemeta 24 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu