Indra Saleviča: “Dzīve manās formās ir ar mazāku stresa zīmi nekā slaidām meitenēm” (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Stiliste un dzīvesstila blogere Indra Salceviča savu dzīvi un pārdomas regulāri dokumentē sociālajā tīklā “Instagram” - pēdējā laikā viņi radusies atklāsme, ka būt miesās pilnīgākai ir mazāk stresaini nekā būt tievai.

“Ziniet, kāpēc dzīve manās formās ir ar mazāku stresa zīmi nekā slaidām meitenēm? Jo, ja tu esi slaids, tev ir jāpatērē milzumdaudz enerģijas un jāiegulda nenormāls darbs, lai savas formas saglabātu. Un pat viena kg pieaugums rada stresu! Neviens nekad slaidajam neteiks "malacis", ja viņš pieņemsies svarā, vai ne? Savukārt apaļajiem svara pieaugumu, visticamāk, neviens nepamanīs, bet reizēs, kad apaļais kļūs slaidāks, visi viņu apbrīnos un lielīs! Viņš pēkšņi kļūs par garā un raksturā spēcīgu, kā arī iedvesmas vērtu! Tāda nu mums reiz ir tā sabiedrība,” sociālajā tīklā “Instagram” prāto Salceviča.

Viņa atklāja arī to, ka ir viens no tiem cilvēkiem, kuri bieži mēdz "pārdozēt" ēdienu: “Ir cilvēki, kuri ēd par daudz (arī es pie tādiem piederu), bet tas nenozīmē, ka viņi ēd sūdus! Bez tam personīgi es sporta zālē esmu trīs reizes nedēļā. Un ne jau lai mestu svaru, bet lai kustētos un būtu vienkārši vitāla, turklāt lai varētu kādu papildu kūku uzēst! Tā ir mana izvēle! Kāpēc kāda cita cilvēka izvēlētais dzīves veids un forma ir tā vienīgā pareizākā? Katram savs.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ziniet kapēc , dzīve manās formās ir ar mazāku stresa zīmi nekā slaidām meitenēm? Jo, ja Tu esi slaids, Tev ir jāpatērē milzumdaudz enerģijas un jāiegulda nenormāls darbs ,lai savas formas saglabātu.Un pat viena kg pieaugums rada stresu! Neviens nekad slaidajam neteiks- malacis, ja viņš pieņemsies svarā, vai ne? Savukārt apaļajiem, svara pieaugumu visticamāk neviens nepamanīs , bet reizēs, kad apaļais kļūs slaidāks visi viņu apbrīnos un lielīs! Viņš pēkšņi kļūs par garā un raksturā spēcīgu, kā arī iedvesmas vērtu!Tāda nu mums reiz ir tā sabiedrība. #ikviensirlielisks #tuesivērtība #pārdomas #baudidzīvi #svinidzīvi #blogger #latvianblogger #lifestyle

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Uz augšu