Liepājā naktī uz ielas atrod sešgadīgu zēnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixels.com

Naktī no sestdienas uz svētdienu Liepājā uz ielas atrasts sešus gadus vecs zēns, kura vecāki bija aizsvinējušies un par savu atvasi aizmirsuši.

Kā vēsta portāls "Liepajniekiem.lv", atsaucoties uz Liepājas pašvaldības policijas teikto, informācija par zēnu tika saņemta 26.janvārī ap pulksten 2.30.  

Ierodoties notikuma vietā, zēns paskaidroja, ka kopā ar mammu devies ciemos. Kamēr pieaugušie atradušies virtuvē, viņš sēdējis istabā un skatījies multfilmas. Pēcāk pieaugušie izgājuši no dzīvokļa, zēns pie loga redzējis, ka visi iekāpj automašīnā un dodas projām. Zēns izbijies un skrējis laukā pakaļ mammai, bet viņa jau bija aizbraukusi. Pēc tam puika vairs nav spējis tikt atpakaļ kāpņu telpā, jo nav zinājis durvju kodu.

Apskatot dzīvokli, tika konstatēts, ka tajā neviens neatrodas, taču virtuvē uz galda atradās vairākas atvērtas alkohola pudeles. Zēns nogādāts Valsts policijā. Par šo gadījumu informēti atbildīgie dienesti lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu