Par degvielas uzpildes stacijas apzagšanu meklē baltos kombinezonos ģērbušos cilvēkus (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Novērošanas kameru attēls
Novērošanas kameru attēls Foto: Valsts policija

Valsts policija (VP) meklē trīs personas, kuras ģērbušās baltos kombinezonos Teikā apzaguši degvielas uzpildes stacijas automātu, aģentūru LETA informēja VP.

Aizvadītajā naktī VP saņēma vairākus zvanus no iedzīvotājiem par to, ka degvielas uzpildes stacijā Teikā, skan signalizācija un trīs vīrieši baltos kombinezonos uzlauzuši degvielas uzpildes stacijas automātu, pie kura var norēķināties par degvielu.

Notikuma vietā ieradās policisti, kuri konstatēja, ka no degvielas uzpildes stacijas automāta ir pazudusi naudas kaste. Policisti sāka iespējamo vainīgo personu meklēšanu pa tuvāko apkārtni, tostarp mežu, kas atrodas blakus apzagtajai degvielas uzpildes stacijai.

Policija ir ieguvusi informāciju par trīs personu iespējamu saistību ar šo noziegumu un šobrīd to pārbauda. Policijas izplatītajās fotogrāfijās no videonovērošanas kameru ierakstiem redzams, ka pie automāta atrodas trīs vienādos baltos kombinezonos tērpušies cilvēki ar, iespējams, metāla rīkiem.

Kopējā nozagtās naudas summa vēl tiek skaidrota.

Plašāku informāciju izmeklēšanas interesēs policija šobrīd nevar atklāt.

Policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri uzreiz ziņoja policijai par noziegumu. Tāpat policija aicina atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par personām, kuras varētu būt saistītas ar šo noziegumu, vai arī jebkādas citas ziņas, kas var palīdzēt nozieguma atklāšanā. Informēt policiju iespējams pa tālruņiem 6 7 085 942 vai 110.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu