Pēc Eirovīzijas pusfināla uzlauzta grupas "Laime pilnīga" mājaslapa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Laime pilnīga”
“Laime pilnīga” Foto: publicitātes

Sestdien, 26. janvārī, LTV1 tiešraidē bija vērojams Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa "Supernova 2019" pirmais pusfināls, kurā cīņu par ceļazīmi uz Eirovīzijas dziesmu konkursu turpināja arī grupa "Laime pilnīga". Kā grupa atklāja sociālajos tīklos, pēc notikušā ir uzlauzta viņu mājaslapa. 

"Draugi! Izskatās, ka pēc "Supernovas" pusfināla mūsu mājas lapa ir uzlauzta! Darām visu, lai to labotu pēc iespējas ātrāk! Varbūt kādam ir kādi ieteikumi?" savā Facebook profilā rakstīja grupa, pievienojot fotogrāfiju, kurā redzams, ka mājaslapu nav iespējams atvērt. 

Draugi! Izskatās, ka pēc Supernova pusfināla mūsu mājas lapa ir uzlauzta! Daram visu, lai to labotu pēc iespējas...

Posted by Laime Pilnīga on Pirmdiena, 2019. gada 28. janvāris

Pie ieraksta pāris cilvēki jau ir vērsušies pie grupas ar saviem ieteikumiem, kurš varētu palīdzēt tai pēc iespējas ātrāk tikt skaidrībā par notikušo. 

Kā ziņots, skatītāji un žūrija lēma, ka "Supernovas" konkursa finālā 16. februārī vēlas redzēt Samantu Tīnu, Edgaru Kreili, Aivo Oski un grupu "Laime pilnīga". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu