Facebook plāno sapludināt kopā trīs savas lielākās aplikācijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Marks Zakerbergs paudis ieceri apvienot trīs savas lielākās aplikācijas - “Messenger”, “Instagram” un “WhatsApp”, vēsta izdevums “The New York Times”.

Paziņojumā medijiem kompānijas pārstāvji paziņoja, ka viņi vēlas radīt "labāku saziņas pieredzi. Cilvēki vēlas, lai saziņa ir ātra, vienkārša, uzticama un privāta."

“Mēs strādājam pie tā, lai uzlabotu mūsu saziņas rīkus, kā arī apsveram veidus, kā vieglāk sasniegt savus draugus vai radus starp dažādām sociālajām platformām,” skaidroja sociālo tīklu giganta pārstāvji.

Kamēr “Facebook Messenger” jau sākotnēji bija kompānijas sastāvdaļa, “Instagram” un “WhatsApp” Zakerberga kompānija iegādājās tikai vēlāk. Zināms, ka abām šīm platformām ir atšķirīgs tirgus, proti, “WhatsApp” ir ārkārtīgi populārs Āzijas dienvidaustrumos, bet “Instagram” ASV. Katrai platformai ir arī atšķirīga identifikācijas sistēma - “WhatsApp” nepieprasa lietotāja vārdu, bet “Messenger” gan.

Tiesa, visi trīs servisi joprojām paliks neatkarīgi viens no otra, bet mainīsies dažādas sinhronizācijas iespējas un rīki. Iespējams, šī apvienošanās palīdzēs lietotājus saglabāt vienotā “Facebook” aplikāciju universā.

Apvienot visas trīs aplikācijas plānots jau 2019. gada beigās un 2020. gada sākumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu