Rīgas viesi «Rival Sons» piedāvā klasiskā roka injekciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
«Rival Sons»
«Rival Sons» Foto: publicitātes

«Amerikāņu Laime pilnīga» jeb blūzroka apvienība «Rival Sons», kas 2016. gadā uzstājās Rīgā kā roka grandu "Black Sabbath" iesildītāji, laiž klajā jaunu albumu.

Pagājušajā piektdienā, 25. janvārī ASV rokgrupa “Rival Sons” ierakstu kompānijas Low Country Sound/Atlantic Records paspārnē izdeva savu jaunāko ierakstu "Feral Roots". Albums pieejams visos lejupielādes un straumēšanas servisos.

Albuma producents ir "Grammy" balvas ieguvējs Deivs Kobs (Dave Cobb).

"Feral Roots" iekļauti singli, kas jau sasnieguši ievērību -  top10 roka hits “Do Your Worst,” ko nesen varēja dzirdēt grupas dalībnieku Džeja Bukenana (Jay Buchanan) un Skota Holideja (Scott Holiday) akustiskā izpildījumā - Acoustic session at PASTE Studios.  Tostarp albumā iekļautas dziesmas “Too Bad,” “Feral Roots,” un “Look Away.”

Albuma pats pirmais vēstnesis bija dziesma “Do Your Worst”, kas tūlīt pēc publiskošanas saņēma slavinošu izdevuma Rolling Stone vērtējumu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu