Kuruca pārstāvētajai "Nets" pārtrūkst uzvaru sērija NBA čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs un Džeisons Teitums
Rodions Kurucs un Džeisons Teitums Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs pirmdien guva piecus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, neglābdams Bruklinas "Nets" komandu no zaudējuma.

"Nets" viesos ar rezultātu 104:112 (26:32, 24:28, 38:29, 16:23) piekāpās Bostonas "Celtics" vienībai, pārtraucot sešu uzvaru sēriju.

Kurucs šajā mačā nospēlēja 26 minūtes un 17 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no trim tālmetieniem un abus divus soda metienus, bet aizmeta garām sešus divpunktu metienus.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu un vienu reizi pārkāpa noteikumus. "Nets" ar viņu laukumā ielaida par diviem punktiem vairāk nekā iemeta.

"Nets" rindās rezultatīvākais ar 25 punktiem bija D'Endželo Rasels, bet 20 punktus guva Šabazs Napjērs.

"Celtics" komandā pa 21 punktam guva Markuss Smārts un Džeilens Brauns, bet 14 punkti, 11 atlēkušās bumbas un seši bloķēti metieni bija Elam Horfordam. Bostonas basketbolisti šajā mačā "Nets" spēlētājus bloķēja 16 reizes, sešas no tām šādā veidā apturot Kurucu.

"Nets" komandai joprojām nevar palīdzēt Spensers Dinvidijs, bet "Celtics" vienībai bija jāiztiek bez sava rezultatīvākā spēlētāja Kairija Ērvinga.

Bruklinas basketbolisti lielāko daļu mača atradās iedzinējos, vadībā izvirzoties vien trešajā ceturtdaļā uz dažām minūtēm. Pēc izrāviena 13:0 tika iegūts piecu punktu pārsvars, kas bija lielākais šajā mačā, bet "Celtics" ātri atguva vadību un priekšā bija visu ceturto ceturksni, svinot drošu uzvaru.

"Nets" ar 27 uzvarām 51 spēlē Rietumu konferencē ieņem sesto vietu, kamēr "Celtics" ar 31 panākumu 50 mačos ir piektā.

Bruklinas komanda nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad savā laukumā uzņems Čikāgas "Bulls", bet ceturtdien būs mačs viesos ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio "Spurs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu