Zajacam četri punkti "Devils" uzvarā pār "Penguins"

LETA/AP/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Treviss Zajacs (no kreisās)
Treviss Zajacs (no kreisās) Foto: Reuters/ScanPix

Kanādiešu uzbrucējs Treviss Zajacs pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā guva vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles, kaldinādams Ņūdžersijas "Devils" komandas uzvaru.

"Devils" viesos ar rezultātu 6:3 (2:0, 2:1, 2:2) pārspēja Pitsburgas "Penguins", pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

"Labi spēlējām viens pret vienu un bija veiksmīga komandas aizsardzība. Visi bijām svaigi un kustējāmies, burtiski lidojām un labi aizsargājāmies," pēc mača teica "Devils" vārtsargs Kīts Kinkeids, kurš šajā mačā atvairīja 37 pretinieku mestās ripas.

Otrā pirmdienas mačā Filadelfijas "Flyers" savā laukumā ar rezultātu 3:1 (0:0, 2:1, 1:0) pārspēja Vinipegas "Jets", izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas, kas filadelfiešiem ir labākais sasniegums sezonā.

Šie bija pirmie mači pēc NHL Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 76 punktiem 49 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 63 punktiem seko Ņujorkas "Islanders", bet tālāk ar 62 punktiem ir Toronto "Maple Leafs". Savukārt devītā ar 54 punktiem 48 cīņās ir uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 43 punktiem 50 mačos ir Rūdolfa Balcera pārsāvētā Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 71 punktu 51 cīņā ir Kalgari "Flames", bet 65 punktus 52 cīņās guvusi Sanhosē "Sharks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu