Medijs: "Knicks" apsver iekļaut Porziņģi maiņas darījumā (6)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Deiviss un Kristaps Porziņģis
Entonijs Deiviss un Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" komanda esot izrādījusi nopietnu interesi iegūt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzni Entoniju Deivisu, maiņas darījumā iekļaujot latvieti Kristapu Porziņģi, kurš tādējādi pārceltos uz Ņūorleānas "Pelicans" vienību, vēsta "New York Post".

Deiviss ir pieprasījis "Pelicans" kluba vadībai sevis aizmainīšanu uz citu vienību, jo viņš vēlas spēlēt komandā, kas reāli varētu iesaistīties cīņā par NBA čempionu titulu.

"New York Post" žurnālists Maiks Vakaro vēsta, ka "Knicks" komanda ir gatava piedāvāt Porziņģi apmaiņā pret Deivisu.

"Ņujorkas komandai būtu jāaizmaina Porziņģis pret Deivisu. Viņiem šis piedāvājums būtu jāveic nekavējoties. "Knicks" vadībai ir nepieciešams veikt šo milzīgo gājienu, jo Deiviss ir viens no pieciem labākajiem basketbolistiem pasaulē," izteicies Vakaro.

"Knicks" šajā darījumā būtu nepieciešams iesaistīt arī nākotnes drafta (jauno spēlētāju) izvēles, kā arī kādu no jaunajiem talantiem, visticamāk, Kevinu Noksu. 

"Es viņu vietā izteiktu šo piedāvājumu, jo Ņujorkai beidzot ir iespēja iegūt spēlētāju, kurš viens pats spēj izmainīt mača rezultātu. Porziņģis ir ceļā uz to, taču līdz Deivisa līmenim viņš vēl nav nonācis," raksta Vakaro.

Arī "Yahoo" ziņo, ka "Knicks" varētu iesaistīties maiņas darījumā, taču Ņujorkas kluba vadība vēl neesot runājusi ar "Pelicans" par iespējamo tikšanos.

ESPN žurnālists Adrians Vojnarovskis ziņo, ka abas Ņujorkas komandas - "Knicks" un arī Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" - ir pārliecinātas par to, ka varētu iegūt Deivisu.

"Abas Ņujorkas vienības ir pārliecinātas par savām iespējām saistībā ar Deivisu. Pēdējais, ko abas komandas vēlētos, ir aizmainīt nākotnes izvēles un talantus pret superzvaigzni, kurš komandā nospēlē tikai pusotru sezonu," atzīst Vojnarovskis.

Tiesa, "Knicks" komanda ar 10 uzvarām un 39 zaudējumiem ir pirmspēdējā - 14. vietā Austrumu konferences turnīra tabulā. Ņujorkas klubam šobrīd ir 10 zaudējumu sērija. Līdz ar to ir skaidrs, ka Deiviss vēlme cīnīties par NBA čempionu titulu tuvākajā nākotnē ar "Knicks" komandu nebūs piepildāma. 

Kā vēsta ESPN, daudz ticamāks scenārijs ir Deivisa pārcelšanās uz Losandželosas "Lakers" komandu, kurai pagājušajā vasarā pievienojās Lebrons Džeimss.

"Lakers" prezidents Maģiskais Džonsons un ģenerālmenedžeris Robs Pelinka plāno izteikt piedāvājumu līdz 7.februārim, kas būs pēdējā diena šosezon, kad vēl varēs veikt spēlētāju maiņas darījumus.

Losandželosas klubs maiņas darījumā varētu iekļaut tādus spēlētājus kā Kails Kuzma, Brendons Ingrems, Džošs Hārts un Lonzo Bols.

Deivisam ir spēkā līgums ar "Pelicans" līdz nākamā gada vasarai, bet šovasar viņš ar komandu varētu parakstīt jaunu kontraktu uz 5 gadiem par kopējo summu 240 miljoni dolāru (210 miljoni eiro).

Patlaban 25 gadus vecais Deiviss ir viena no spožākajām NBA zvaigznēm. Viņš šosezon vidēji mačā guvis 29,3 punktus, izcīnījis 13,3 atlēkušās bumbas, veicis 4,4 rezultatīvas piespēles un bloķējis 2,6 metienus.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu