Skaistumkonkursu karaliene Diāna Kubasova atteikusies no glutēna (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Skaistumkonkursu «Miss Europa 2017» un “Miss Multiverse 2018” uzvarētāja, modele Diāna Kubasova paziņojusi, ka no šā gada sākuma atteikusies no produktiem, kuri satur glutēnu (lipeklis, proteīnu maisījums labības graudos).

“Ar jauno gadu man sākās bezglutēna izaicinājums. [..] Glutēnu neēdu nevis tāpēc, ka man ir alerģija vai nepanesamība pret to (kaut gan kas to zina, nepanesamības mainās, tāpēc analīzes jāatkārto ik pāris gadus), bet gan tāpēc, ka vairāki ārsti man ir ieteikuši no tā izvairīties, lai uzlabotu vairogdziedzera un gremošanas sistēmas darbību. Sākumā tas bija ļoti grūti, jo pat nevarēju iedomāties, cik daudzos produktos klāt ir glutēns (bez pašsaprotamās maizes un makaroniem) - sojas mērce, saldējums, brokastu pārslas utt.” sociālajā tīklā “Instagram” paziņoja skaistule.

Kubasova saviem faniem atklāja, ka līdz ar jauno apņemšanos viņa pat sākusi sev gatavot veselīgus našķus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❌?????ℕ ?ℝ?? ❌ ⠀ ?? Neskatoties uz to, ka fotogrāfijā jautri pozēju ar virtuli, ar Jauno gadu man sākās bezglutēna izaicinājums. ? Lai arī cik ļoti man kārojās notiesāt šo glazēto grēku no slavenā @voodoodoughnut apmeklējuma, man viņu nācās atdot draugiem, kuri “uzlādējās” ar cukuru pirms @universalorlando parka apmeklējuma! ? ⠀ Glutēnu neēdu nevis tāpēc, ka man ir alerģija vai nepanesamība pret to (kaut gan kas to zin, nepanesamības’ mainās, tāpēc analīzes jāatkārto ik pāris gadus), bet gan tāpēc, ka vairāki ārsti man ir ieteikuši no tā izvairīties, lai uzlabotu vairogdziedzera un gremošanas sistēmas darbību. ? ⠀ Sākumā tas bija ļoti grūti, jo pat nevarēju iedomāties, cik daudzos produktos klāt ir glutēns (bez pašsaprotamās maizes un makaroniem) - sojas mērce, saldējums, brokastu pārslas utt. ? Tāpēc vakar nolēmu pagatavot pati savu bezglutēna granolu - un sanāca labāk kā jebkura veikalā pirktā granola! ? Varbūt tāpēc, ka tika gatavota ar mīlestību! ❤️ Recepte manā IGTV! ? ⠀ Vai Tu ēd glutēnu? Vai esi kādreiz mēģinājusi bezglutēna diētu/dzīvesveidu vai vienkārši no tā izvairīties? ?? ⠀ Even though I am happily posing with a doughnut in this picture, this year I’m testing out how being gluten-free changes my health and January is a gluten-free month for me. ❌ Even though I was really tempted to eat this glazed sin from the famous @voodoodoughnut, I had to give it to my my friends who were loading up on some sugar before visiting @universalorlando park! ? ⠀ I don’t eat gluten not because I have allergy or intolerance (even though who knows, as food intolerance changes and you have to re do the tests every few years), but because several doctors have advised me to avoid it to improve functioning of thyroid and digestive system functioning. ? ⠀ At first it was really difficult, because I could not even imagine how many products contain gluten (besides the logical bread and pasta) - soya souce, ice cream, breakfast cereal utt. Therefore yesterday I decided to prepare my own gluten free granola - and it came out better than any store bought granola! ? Maybe because it was made with love! ❤️ Recipe in my IGTV! ? ⠀ Have you ever tried being GF?

A post shared by ???? ?????????? ???? (@dianakubasova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????? ?????????? ⠀ ?? Apmeklējot Harija Potera Maģijas Pasauli varēsi doties pastaigā pa Diagon Alley un Hogsmeade pilsētiņu, kur ir plaša- teikšu kā ir - maģisku restorānu un veikalu izvēle. Tajos nopērkams viss, kas saistīts ar Hariju Poteru! ?‍♀️ ⠀ Mans mīļākais veikals bija “Sugarplum's Sweetshop”, kurā varēja iegādāties slavenās Bertie Bott's Every-Flavour Beans - želejas konfektes ar punķu, sapuvušu olu vai ziepju garšu, kā arī šokolādes vardes! ? ? ? ⠀ Turpat veikalos var iegādāties arī interaktīvu burvju nūjiņu (49$) ar kuras palīdzību vari veikt dažādas burvestības, kas izraisīs dažādus efektus Diagon Alley un Hogsmeade pilsētiņā. ? Līdzi burvju nūjiņai Tev tiks dota karte un pamācība ar burvestību nosaukumiem un kustībām, tad atrodot puktus uz kartes pēc dažiem burvju nūjiņas vēzieniem notiks interesantas lietas - sāks līt lietus virs īpaša lietussarga vai šauties uguns no sienas. ? ⠀ Kā arī Quidditch Supply Store varēsi iegādāties visu kvidičā jeb kalambola sportam - uniformas, slotaskātus, zelta Snitch jeb zibsni utt. ☄️ ⠀ Es mājās atvedu Gryffindor mājas Quiddich formastērpa kreklu un zeķes, kā arī saldumus! ?? ⠀ Kuras no šīm lietām Tu iegādātos, ja nokļūtu šajā atrakciju parkā❓ Vai Tu esi kādreiz mēģinājis želejkonfektes ar interesantām garšām❓ ⠀ ?? When visiting Harry Potter Wizarding World you can go shopping and dining in Diagon Alley and Hogsmeade town, where you can buy everything connected with Harry Potter! ?‍♀️ ⠀ My favourite store is Sugarplum's Sweetshop, where you can buy the famous Bertie Bott's Every-Flavour Bean - jelly candy with booger, rotten egg or soap flavor, as well as chocolate frogs! ?? ⠀ Also in the stores you can buy an interactive wand (49$), that will allow you to “cast spells” to produce various effects in both Diagon Alley and Hogsmeade. ? With the wand comes a map with spell-casting locations and instructions with the name of the spell and its wand movement ? ⠀ Also you can buy everything you need for the top sport of the wizarding world - brooms, Golden Snitches, and more! ☄️ ⠀ What would you bring home if you ever went to this park❓

A post shared by ???? ?????????? ???? (@dianakubasova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?‍♀️? ????? ?????? ??‍♀️ ⠀ ?? Es esmu liela Harija Potera fane! ❤️ Bērnībā ar vislielāko interesi izlasīju visas grāmatas un, protams, esmu redzējusi arī visas filmas. Mani ir vienmēr fascinējusi maģija! ?‍♀️ Pirms došanās uz Universal Studios noskatījos divas filmas vēlreiz, lai ar svaigiem iespaidiem dotos iekarot maģisko Harija Potera pasauli! ? Mana mīļākā atrakcija Universal Islands of Adventure parkā bija Hogwarts pilī - Aizliegtais Ceļojums! ? Tas bija fantastisks karuselis ar visneticamākajiem 4D efektiem! ? Lai nokļūtu karuselī ceļš ved caur Hogsmeade pilsētiņu, tad cauri Hogwarts koridoriem, maģijas klasēm un pat Profesora Dumbledora kabinetu ar dažādām interaktīvām izklaidēm. ??‍♂️ Tā nonācām līdz pat pašam karuselim, kurā tad nu devāmies lidojumā apkārt Hogwarts pilij uz Quiddich maču! ☄️ Satikām lielo, uguni spļaujošo drakonu un lidojām tālāk uz Aizliegto Mežu, kur satikām Lordu Valdemortu. Izkļuvām no Noslēpumu Kambara un pāri Melnajam Ezeram lidojām atpakaļ uz Hogwarts pili. ? ⠀ Wow! Tas tik bija ceļojums! ?✨ ⠀ Vai Tu arī esi Harija Potera fans❓ Vai lasīji grāmatas vai skatījies filmas❓ ⠀ ?? I am such a huge Harry Potter fan! ❤️ I read all the books as I child and of course saw all the movies! I have always been fascinated by magic! ?‍♀️ Before going to Universal Studios I watched two movies again to have fresh impressions before going to the The Wizarding World of Harry Potter! ? My favourite ride in Universal's Islands of Adventure was in the Hogwarts castle - The Harry Potter and the Forbidden Journey! ? It was such an amazong ride with such unbelevable 4D effects! To get to the ride the road leads you through the town of Hogsmeade, then throug the Hogwarts corridors and classrooms? The ride itself takes you on a flight around Howarts to a Quiddich match! ☄️We encountered fire-spitting draggons, soul-sucking Dementors and flew further to the Forbidden Forest where we met Lord Voldemort. We escaped the Chamber of Secrets and flew back to Hogwarts over the Black Lake. ?‍♀️ Wow! What an amazing ride! ?? ⠀ Are you a Harry Potter fan❓

A post shared by ???? ?????????? ???? (@dianakubasova) on

Kā zināms, modelei ir arī savs “Youtube” kanāls, kurā viņa dokumentē savu dzīvi un runā par skaistumkopšanu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu