Lamborghini pastāsta par Urus paredzēto off-road pakotni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lamborghini Urus
Lamborghini Urus Foto: Lamborghini

Lamborghini un off-road jeb bezceļu pakotne ir divi šķietami nesalīdzināmi jēdzieni. 

Lai gan pēdējā laikā tikai īpašos gadījumos Lamborghini netiek piedāvāta pilnpiedziņa, vēl nesen bija grūti iedomāties, ka ar šā zīmola auto varētu, piemēram, mēģināt izbraukāt kāpas. Nu, ja izslēgtu iespēju, ka kādam garāžā varētu būt aizķēries militārais, Hummer H1 līdzīgais Lamborghini LM002 ar Countach V12 dzinēju.

Tomēr nu jau kādu laiku apritē ir Lamborghini jaunākās paaudzes apvidnieks Urus. Lai gan virkne komponenšu to vieno ar citiem Volkswagen grupas apvidniekiem, tas tomēr ir īsts Lamborghini - ar futūristisku izskatu, iznīcinātāja kokpitam līdzīgu vadītāja zonu un veiktspēju, kas apkaunos virkni aktuālo ielas sporta auto.

Lai gan Urus spēj 100 km/h sasniegt 3,6 sekundēs un braukt ar vairāk nekā 300 km/h, atbilstoši ražotāja plānam ar Urus jāvar pārvietoties arī bezceļa apstākļos. Piedevām ražotājs pat ir sagatavojis īpašu off-road pakotni, ja nu Urus pircējs ir iecerējis neceļos doties regulāri.

Cita starpā šajā pakotnē ietilpst metāla ieliktņi zem priekšējā un aizmugurējā bampera, par 35 mm paaugstināts maksimālais klīrenss, kas tagad var sasniegt 248 mm, palielināti piebraukšanas un nobraukšanas leņķi (attiecīgi 27,9° un 28,3° (iepriekš 20,3° un 26,8°)), īpašas riepas visiem ceļa seguma veidiem uz 21 collas izmēra diskiem, atšķirīga dizaina izplūdes cauruļu uzgaļi. Apvidū noderēs arī papildus braukšanas režīmi SABBIA un TERRA, kas attiecīgi pielāgo mašīnas iestatījumus smilšainai videi un šķēršļu pārvarēšanai, kā arī apskalošanas pakotne, kas paredzēta, lai vējstikls, lukturi un atpakaļskata kamera vienmēr būtu tīri.

Foto: Lamborghini
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu