Tallinā sadūries autobuss un kravas auto; vairāki cietušie

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erik Prozes / Postimees

Tallinā notikusi smaga avārija -  agri no rīta notikusi "Scania" kravas auto sadursme ar autobusu. Cietuši vairāki cilvēki, kuru vidū ir gan vecāka gadagājuma cilvēki, gan arī bērns, ziņo portāls "Postimees".

Glābšanas dienests plkst.5.31 saņēma ziņojumu par avāriju. Abus cietušos transporta līdzekļus novāca no ceļa, un ap plkst.9.00 satiksme tika atjaunota.

Cietuši deviņi cilvēki, vairums no tiem - autobusa pasažieri. Cietušo vidū bija 58, 59, 65 un 73 gadus veci vīrieši, divas 48 gadus vecas sievietes un 11 gadus vecs zēns. Vēl kādam 23 gadus vecam jaunietim notikuma vietā tika sniegta pirmā medicīniskā palīdzība, bet uz slimnīcu doties nebija vajadzības.

Kravas auto vadīja 58 gadus vecs Polijas pilsonis, savukārt autobusā pie stūres bija 56 gadus vecs vīrietis. Abi nogādāti slimnīcā. 

"Esam aizturējuši kravas auto vadītāju, izmeklēšana turpinās," norāda policijas pārstāvis.

Autobusam bija galvenais ceļš, taču krustojumā tam pie dzeltenā luksofora signāla no šķērsielas uztraucās kravas automašīna.

Neviens no transporta līdzekļu vadītājiem nebija dzēris. Policija izmeklē, vai tika ievēroti noteikumi par šoferu noslodzi.

Policija arī atgādina, ka autovadītājiem ziemā jārēķinās ar to, ka bremzēšanas ceļš ir garāks un ātruma samazināšana jāsāk ātrāk nekā vasarā. "Neuzmanība var novest pie smagām sekām," brīdina policijas pārstāvis.

Avārijas brīdī bija tumšs un ceļš bija apsnidzis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu