Tādu stāvlaukumu nebūs redzējis - iebrauc un ārā netiec (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ja tev šķiet, ka stāvlaukumos pie mūsu lielveikaliem Ziemassvētku periodā valda haoss, tad paskaties, kāda ir ikdiena vienā no visvairāk noslogotajiem Bangkokas stāvlaukumiem. 

Video redzami automobiļi, kas novietoti cieši cits pie cita un bieži vien - kā pagadās. Vietējie iedzīvotāji ar haosu gan itin labi tiek galā. Kurš vēlas, savu auto apkarinājis ar papildu aizsarglīdzekļiem pret bojājumiem. Kuram švīkas un buktes nešķiet būtiskas, tas auto vienkārši pametis un devies savās gaitās.

Video: ViralPress

Izklausās nejēdzīgi, tomēr, skatoties video, kļūst skaidrs, ka šajā stāvlaukumā tas ir pilnīgi normāli. Vēl vairāk - automobiļi, kas kādam varētu traucēt, tiek atstāti neitrālajā pārnesumā un ar nepievilktu stāvbremzi, lai vajadzības gadījumā mašīnu varētu pastumt. Kā redzams video, mašīnu stumdīšana notiek bieži, un visi šie apgrūtinājumi tikai tādēļ, ka maksas stāvvietās par vienu stāvēšanas stundu jāmaksā 20 Taizemes bati, kas atbilst 56 centiem.

>>"Drifteris" lielveikala stāvvietā sasit savu auto un saņem bargu sodu

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu